Yapı alanlarımız için tasarladığımız her noktanın kusursuz olmasına dikkat ederiz. Geçmişten günümüze de bu yönde çok çeşitli sistemler geliştirilmiştir. Ancak bunlar arasında prekast onlarca avantajı tek bir işlem içerisinde bulunduran özel ve yeni beton sistemlerinden biri olarak en göze çarpanıdır.

Yeni bir yapı inşası ya da şu anda kullanılan bir yapıda prekastın sunduğu avantajlardan yararlanılabilir. Bu işlem için arayışınızda tecrübesi ve yenilikçi tasarımlarıyla yanınızda olan Beonsan’da estetik, kalite ve tecrübeye aynı anda ulaşabileceksiniz.

Prekast Avantajıyla Kalite ve Estetik Bir Arada

Yaşamımızı geçirdiğimiz alanların kültürümüzden veya sanatsal akımlardan birer parça taşıması oldukça estetik sonuçlar ortaya çıkarır. Tarihi yapılar içerisinde de dikkat edeceğimiz gibi minimal bir görüntü ya da oldukça fazla motiflerin kullanıldığı eserler günümüze kadar ulaşabilmişlerdir. Hem sağlam yapısı hem de estetik görüntüsünden bir şey kaybetmeden kullanılan bu yapıların benzerlerini günümüzde prekastla kullanabiliyoruz. Beton sistemleri ile birlikte prekast cephe kaplama seçeneklerinde de en güzel estetik görünümleri yapılarınıza taşıyabilirsiniz Ayrıca malzeme içeriğiyle darbelere, ısıya, olumsuz hava koşullarına karşı da dayanıklı bir form da elde edilebilmektedir.

Cephe Kaplamada Prekastın Yarattığı Farklar

Prekastın ana malzemeleri ile elde edilen formlar istenen kalıplarla kullanılabilir. Bu sayede çok küçük bir motifi bile dış cephede kullanabilir, istediğiniz estetik görüntüyü elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra daha sade ve düz tasarımları da istediğiniz ebatlarda kullabilmektesiniz.

Dış cephe kaplama olarak oldukça farklı aşamalarda seçenekler sunulabilir. Kapı söveleri, denizlikli pencere prekastları ve kat silmeleri ile dış cephede belirli alanlara farklı tasarımlar entegre edilebilir. Özel dizayn cephe elemanları ile istediğiniz tasarımları yapılarınızda kullanabilirsiniz. 3D görselleştirme hizmetiyle projeyi dikkatli inceleyebilirsiniz.

Kolon ve kolon başlıkları ve balustrat, korkuluk, küpeşteler ile yapının daha çok peyzaj alanlarında farklı tasarımları elde edebilmektesiniz. Isı yalıtımı cephe kaplama panelleriyle de estetik görünümün dışında ısı ve gürültü gibi durumlara karşı korunaklı yapıyı oluşturabilirsiniz.

BEONSAN ile En İyi Prekast İşlemleri

 

Yapılarınız için hayal ettiğiniz her şeyi prekastla gerçekleştirebilirsiniz. Bu anlamda piyasada birçok firma hizmet vermektedir. Sizin için tecrübesi ve yenilikçi yaklaşımları ile öne çıkan Beonsan, prekast firma arayışınıza son verecektir. Birçok kentte başarılı işlere imza atan ve devam eden projeleriyle başarısını sürdüren Beonsan’ı Ankara, İzmir veya İstanbul prekast odaklı olduğu kadar farklı iklim özelliklerinin olduğu şehirlerde de tercih edebilirsiniz. Örnek projelere firmanın web sayfasından bakabilir, soru ve işlem bilgileri hakkında firma yetkilileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM