İşlemlerin yapılması esnasında kullanılacak ödemede, kimlik doğrulamada ve müşteri panelinde kendi hizmetlerini kullanan ve bilgi güvenliğini en üst seviyede koruyan Premiuminvests Premiuminvests firmasında artık yatırımlarınızı sigortalama devri başlıyor. Yatırımlarını zengin Premiuminvests yatırım yelpazesinde yönetmek isteyen yatırımcılara, böylece firma tarafından çok farklı bir avantaj daha sağlanmış oluyor. Premiuminvests firması giriş yaptıktan sonra yatırımcılar, platformdan en iyi şekilde faydalanabiliyor. Yeni hesap oluşturmak isteyen yatırımcılar, siteye girilmesinin ardından, bir hesap oluşturmak için “Kayıt Ol” butonuna tıklayarak istenen bilgiler doğrultusunda yeni hesap oluşturma işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Gerekli belgelerin sisteme yüklenip onaylanmasının ardından yatırımcılar, 7 gün 24 saat farklı ödeme yöntemi ile para yatırabiliyor. Aynı şekilde bu faklı ödeme yöntemi, yatırımcıların para çekmelerini de mümkün kılıyor. Sitenin MT5 platformundan bu işlem, gerçekleştirilebiliyor. Hesabı olan üyeler, sitenin üstünde bulunan “Giriş Yap” butonuna tıkladıktan sonra e-mail ve şifrelerini yazarak siteye girebiliyor.

Premiuminvests Yatırım Sigortalama Nedir?

Yatırım sigortalama yöntemi, Premiuminvests firması tarafından müşterileri için geliştiriliyor. Yatırım sigortalama, yapılan yatırımlardan uğrayacağınız zararı en düşük seviyede tutmayı amaçlıyor. Sigorta yaptırmak isteyen yatırımcılar, ekstra belli bir yüzde daha ödeme yapıyor ve böylece ana para korunuyor.

Premiuminvests Firmasını Kullanan Aktif Yatırımcı Sayısı Artıyor

Premiuminvests firması güvenilir mi? sorusuna verilebilecek en güzel cevabın, firmanın, birçok ülkede gösterdiği başarılı ve kaliteli faaliyetler sayesinde, artan aktif kullanıcı veya yatırımcı sayısına bakmak oluğu söyleniyor. Kayıtlarının ücretsiz olduğu Premiuminvests firmasında yapılacak yatırım miktarının minimum 100 dolar olması gerekiyor. Üyelerin yatırdıkları paranın iki veya üç kata çıkma ihtimali oluyor. Yatırımcılar, gerek firma giriş işlemleri olsun gerek Premiuminvests para yatırma işlemleri olsun herhangi bir sorun ile karşılaştıklarında günün her saati müşteri hizmetlerine ulaşabiliyor. Üyelerinden gelen herhangi bir sorun veya şikâyet karşısında firma, bunlara zaman kaybetmeden çözüm üretmesi ile dikkat çekiyor. Arzu eden kullanıcısına yatırım danışmanlığı hizmeti de sunan Premiuminvests firması, aynı zamanda Forex market stratejileri, temel analiz eğitimi, hisse senetleri, borsa, Kripto para ticareti, kaldıraç para sistemi ve daha fazlası hakkında eğitim de veriyor.

Premiuminvests Yatırımcıların Hesap Güvenliğini Artırıyor

Premiuminvests firması, kimlik doğrulama yöntemi ile kullanıcılarının hesap güvenliğini artırıyor. Kimlik doğrulanmadan ne Premiuminvests para yatırma ne de para çekme işlemi yapılabiliyor. Bu kimlik doğrulama yöntemi adımlarının mutlaka tamamlanması şart koşuluyor. Kimlik doğrulama için sitenin, kimlik doğrulama bölümünden gerekli bilgilerin doğru bir şekilde girilmesi gerekiyor. Kullanıcı hesabına birde çok IP adresinden giriş yapıldığı tespit edildiğinde firma, bu durumu şüpheli olarak algılıyor. Firma, hesap güvenliği ve müşteri varlığını korumak için üyenin Premiuminvests firması para çekme işlemelerini geçici bir süre askıya alabiliyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM