Elektrik servis işleminde ilk aşamada en önemli konu bizim için deneyimdir ve zamanın iyi bir şekilde kullanımıdır. Edirne elektrikçi randevu saatinde adrese gelen ekibimiz, acil bir işinizin çıkması durumunda, yeni bir tarihe randevu vermektedir. Randevu tarihini müşterimiz değiştirebilir. Değişiklik yapıldığında durum müşteri hizmetlerimize haber edilmelidir.

Elektrik Servisi Güvenliği

Servis hizmetimizin ilk önemli maddesi yerinde yapılan inceleme işlemidir. Yerinde gerçekleştirdiğimiz inceleme ve kullanıcı şikayetleri sonucunda özel bir tamirat programı oluşturuyoruz. Programın oluşturulmasını ardından çevre güvenliği oluşturularak gerekli tamir işlemi kısa sürede yapılmaktadır. Edirne elektrik tamir işleminin sonuçlanmasının ardından elektrik güvenli bir şekilde kullanılabilir. Bu hizmette can ve mal güvenliği en önemli konudur.

Elektrikçi Fiyatları

Servis hizmetlerinde fiyatlandırma servis ücreti ve yedek parça ücreti şeklinde iki sınıfa ayrılıyor. Servis hizmeti sabit ücret üzerinden değerlendiriliyor. Artı yedek parça montaj işlemleri de farklı şekilde ücretlendiriliyor. Elektrikçi Edirne servis hizmeti de bu şekilde fiyatlandırılıyor.

Elektrik Arızası Meydana Gelirse Ne Yapılır?

Akım kaçağı oluştuğunda veya tesisat kullanılamadığında en kısa sürede servise haber edilmelidir. Elektrik şarteli indirilmelidir ve hiç bir surette akım kaçağı olan tesisat kullanılmamalıdır. Panoda yangın çıktığı zaman su ile söndürülmemelidir. Öncelikle akım kesilmeli ve binanın ana şarteli indirilmelidir. Binanın ana panosunda yangın çıkarsa su ile söndürmeden itfaiyeye haber edilmelidir. Bu gibi durumlarda can güvenliği önemlidir. 

Editör: Mustafa YILDIRIM