PUBG UC, PUBG'de eşya ve silah satın almak için kullanılan bir para birimidir. Özellikle oyuncuların karakterleri için silah ve diğer teçhizatı satın almak istedikleri oyunun ilk aşamalarında, eşya ve silah satın alma söz konusu olduğunda oyunculara daha fazla seçenek sunmak için kullanışlıdır. Pubg pin satın alınarak hesaba istenen miktarda UC eklemesi yapılabilir.

 Pin, oyun içerisinde geliştirme ve ürün satın almak için kullanılır. Oyun içerisinde kazanma ile değil piyasadan gerçek para ile satın alınabilir. Oyuncular bunu oyun içi silahlar ve görünümler gibi diğer bazı öğelerle takas edebilir.

Oyun Pin Satışı

Oyun içi para, bir oyunda eşya satın almak, güç vermek ve ilerlemeyi hızlandırmak için kullanılabilen bir seçenektir. Oyuncuların ilerleme için veya sadece eğlence için gerekli olan öğeleri satın almalarını sağlar. Ayrıca diğer oyunculara karşı rekabette öne geçmelerine yardımcı olur. Pindepago sitesinden farklı oyunlar için oyun pin satın alınabilir. Bu sayede de oyunda daha iyi ilerleme kaydedilir.

Valorant Pin Satışı

VP, Valorant içerisinde ürün ve yükseltme satın almak için kullanılabilen sanal para birimidir. Valorant pin, oyuncuların gerçek dünya parası ödemeden satın alınamayacak öğeleri ve yükseltmeleri satın almalarına izin verdiği için oyunun ayrılmaz bir parçası haline geldi. Pindepago sitesinden Valorant için istenen miktarda pin satın alınabilir ve VP olarak kullanılabilir.

Editör: Mustafa YILDIRIM