Reklam filmlerinin başarısı görsellere, metin kalitesine ve reklam seslendirme uygulamasının başarısına bağlıdır. Reklam seslendirme uygulamalarında her bir reklam için özel olarak hazırlanan metinler kullanılmaktadır. Her bir metin reklam filminin içeriğine göre seslendirme sanatçıları tarafından profesyonel olarak okunmaktadır. Seslendirme sürecinde farklı teknikler kullanılmaktadır. Ve ne zaman hangi tekniğin kullanılacağı, nasıl bir vurgulama ve tonlama yapılacağı sanatçıların almış olduğu eğitimle deneyime bağlı olarak planlanmaktadır.

Reklam filmi seslendirme çalışmalarında profesyonel olarak görev alabilmeniz için donanımlı bir eğitim sürecinden geçmeniz önemlidir. Çünkü seslendirme çalışmalarında diksiyondan tonlamaya, Türkçe kullanımından teknik kullanımına kadar farklı birçok alanda bilmeniz gereken birçok önemli ayrıntı bulunmaktadır. Tüm bu konularda eğitim alabilmek için Mehmet Şelli tarafından kurulan Biakademi ile iletişime geçebilirsiniz.

Mehmet Şelli eğitimleri

Mehemt Şelli başarılı bir seslendirme sanatçısı olarak kendi akademisinde seslendirme eğitimi çalışmaları yapaktadır. Vermiş olduğu eğitimler kendi seslendirme stüdyosunda yüz yüze verilebileceği gibi online olarak da yürütülebilmektedir. Tüm eğitim süreci ve eğitim detayları hakkında bilgi sahibi olabilmek için Mehmet Şelli internet sitesine giriş yapabilirsiniz.

Mehmet Şelli internet sitesi aracılığı ile reklam seslendirme hizmetleri ve eğitimleri hakkında bilgi alabilirsiniz. İletişim bilgilerini kullanarak ajansa ulaşabilirsiniz. Yüz yüze ve online eğitim uygulamaları ve seslendirme eğitim fiyatlarını bu iletişim bilgileri aracılığı ile en hızlı ve en güncel şekilde edinebilirsiniz.    

   

Editör: Mustafa YILDIRIM