Hande Güzellik Merkezi Sahibi Hande Cetal, kalıcı makyaj, cilt bakımı, protez tırnak, kalıcı oje uygulaması, ipek kirpik uygulamaları gibi kadınları ilgilendiren pek çok konuda önemli bilgilendirmelerde bulundu.
Dünyaya sevdiğim işi yapmak için gelmişim
Bunu şunun için söylüyorum, hobilerini işe dönüştüren yaptığı işi aşkla, sevinçle yapan insanlar yaptığı işi unutup yaptığı iş ile bir olan insanlar bu hayatta yapması gereken mesleği bulmuşlardır. Bu insanlar çok şanslılardır. Ben onlardanım. Her gün şükrederek işime giderim, işte asla yorulmam, insanları güzelleştirirken onların mutlu yüz ifadelerini gördüğümde kendimden geçerim. Çocukluk hayalimi gerçekleştirdim ben. Çünkü hep güzelliğe, güzelleşmeye merakım vardı.
Tamamen doğallıktan yanayım
Güzellik nedir derseniz kendinizde bulunan doğallık, kendinizde bulunan güzelliği ön plana altına çizerek çıkartmaktır derim. Güzellik içten yayılır, sizin ışığınızdır, etrafa saçtığınız enerjidir. Ben sizde var olan güzelliği küçük dokunuşlarla ön plana çıkartıyorum. Kaş, kirpik, tırnak yapıyorum ve bu işlemleri tamamen doğal olacak şekilde yapmayı tercih ediyorum. Ben sadece var olan güzelliği ön plana çıkartıyorum. İşlemleri yapılmış olduğu belli olmadan yapıyorum.
Protez tırnak
Protez tırnak uygulamasının son derece popüler olmaya başladığını ifade eden Cetal, “Yurt dışında tarlalarda çalışan kadınların bile tırnakları artık bakımlı. Eskişehir’de de yavaş yavaş yaygınlaşmaya başladı. İstanbul’da örneğin kadınlar protez tırnaksız gezmezler.Uygulama sonrasında sosyal hayata dönebilir ve ellerinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.Protez tırnaklar takıldıktan sonra kişi sanki kendi doğal tırnağı gibi her işini rahatlıkla yapabilir.
Cilt bakımı
Cilt bakımı ise en önemli konu. Cilt bakımında önce mutlaka cilt tipi analizi yapıyoruz. Cildi temizliyoruz. Arkasından pealing ve buhar veriyoruz. Ozon buharı da ciltteki zehirli maddelerin atılımını sağlıyor. On dakika bile ozan buharı için yeterli. Vakumla siyah noktaları yüzeye getiririz ve yüzeye gelen siyah noktaları temizleriz. Kimyasal peeling leke için ya da antiaging için dermoroller kök hücre hyrolanic asit kullanıyoruz kişinin ihtiyacına göre. Cildimiz bizim giysimiz. Kaliteli makyaj malzemesi kullanımı, bol su içmek ve doğru gıdalarla beslenmek çok önemli. Bir de gelin makyajı hizmetimiz bulunmakta. Bu işlem makyaj öncesi yüzün kusurlarını örterek kontör hatlarını özel fırçalarla belirlenmesi ve güzel yerleri ön plana çıkartarak yapılan bir makyaj tekniği ile tamamlanmakta.
Kirpik bakımı
Kirpik uygulamalarının bir hayli yaygınlaştığını belirten Cetal, uygulamalar hakkında şu bilgilendirmelerde bulundu, “İpek kirpik her bir kirpiğe bir tane uygulanır. Tek kullanım 4/6 hafta ya da periyodik bakım ile üç aydır. Voleme kirpik daha ince kirpiklerden 3/5 tane uygulanır daha yoğun daha ince olur. Kirpik lifting, ek madde içermez doğal kirpiklerin protein keratin vitaminle kıvrılıp koyulaştırılan bakım kürüdür. İlk yapım 6/8 hafta her defasında süre uzar. Kirpik botoksu ise kirpik perması ya da lifting ek olarak kirpiklerin üç kat kalınlaşmasını sağlayan kolojen destekli bir maskedir. Kullanım süresi 6/8 hafya bakım gerektirmez.Takma ipek kirpikler, üst göz kapağındaki  gerçek kirpiklere tek tek özel medikal yapıştırıcısı ile yapıştırılır. Kişinin göz yapısına göre ipek kirpiğin kalınlığı ve uzunluğu belirlenir.
Kaş bakımı
Öncelikle kaş tekniğini çok iyi bilmek ve uygulamak gerekiyor. Kaş çok profesyonellik isteyen bir iş. Doğru renk seçimi yapılmazsa kaşın yapmacık durması riski var. Bu işin yapılması için çok eğitim alınması gerekiyor. Bir insanın yüzüyle oynuyorsunuz, bu hiç kolay bir iş değil. Cildin kuruluk ya da yağlı olması bile işlem yaparken önemli. Bana kaş için geldiğinizde kaşınıza bir tasarım yapılır. Siz beğendiğinizde teninizin renginin hangi renk gurubunda olduğunu buluruz. Sonrasında bulunduğunuz ten gurubuna ait boyalar bulunur ve istediğiniz renge karar verilir. Özel kaş cetveli ile iki kaşınız başlangıç bitiş ve kavis noktaları çerçeve ile belirlenir. Kalan kaşlar alınır. 3D kıl tekniği kendi kaşınız kadar doğal oluyor. Bana, bilgisayarlı ince kıl atabilen cihazımla içini kıl şeklinde doldurmak kalır. Doğru cihaz, doğru tene doğru boya ve benim ellerimle şahane kaşların ortaya çıkması bu kadar kolay.
Kişisel bakım yaptıracaklara tavsiyeler
Kişisel bakım yaptıracağınız yerin ustalık belgesi, usta öğreticilik belgesi var mı, yaptığı işler kendisine mi ait bunlar mutlaka araştırılmalı. Her müşteri bizim için önemlidir ve müşterilerimizin mutlu olarak merkezimizden ayrılması benim için çok önemli. Diğer tüm konularda bilgi almak isteyenler 0222 233 64 99 numaralarından ulaşabilirler.
Hande Güzellik Merkezi, İsmet İnönü Caddesi Vardar Sokak Necdet Çelik İş Merkezi No:2 K:3 D:7 hizmet veriyor.

Editör: TE Bilişim