Berlin Güzellik Merkezi İşletmecisi Berrin Candemir, her zaman bakımlı olmanın sırlarını anlattığı söyleşimizde ayrıca Eskişehir’de sadece işletmelerinde bulunan MICRO PLUS mucizesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Kendinizden ve işletmenizde vermiş olduğunuz hizmetlerden bahseder misiniz?

Ekim 1974 doğumlu evli ve iki çocuk annesiyim. Berlin Güzellik Merkezi olarak açılışımızdan bu yana kaş-bıyık, kalıcı makyaj, profesyonel cilt bakımı, selülit bakımı, saç bakımı, manikür-pedikür, ağda, lazer epilasyon ve bölgesel zayıflama hizmetleri veriyoruz.

Eskişehir kadınını bakımlı buluyor musunuz ve işletmeniz kaç yaş grubuna hizmet veriliyor?

Eskişehir kadını oldukça bakımlı ve bilinçli. Yediden yetmişe her yaş grubuna hizmet veriyoruz. Hijyen olmazsa olmazdır her şey tek kullanımlıktır merkezimizde.

Lazer epilasyon hakkında bilinmeyenleri anlatır mısınız?

Lazer epilasyonun sonbahar, kış ve ilkbahar mevsimlerinde uygulanması gerekiyor. Çünkü bu aylarda güneşin zararlı ışınlarından zarar görmemek mümkün. Lazer epilasyona daha çok kadınlar başvuruyordu ancak son yıllarda erkeklerden de oldukça talep geliyor. Epilasyonda tüyün rengi, inceliği-kalınlığı ten rengi çok önemli. Sedef gibi deri hastalarına, 18 yaş altı bireylere, uygulamadan önce yoğun bronzlaşmaya maruz kalanlara, altı ay içinde akne tedavisi kullanan kişilere bu uygulama tavsiye edilmez.

Cilt bakımı yaptırmak neden önemli?

Cilt bakımı sadece estetik açıdan değil, sağlık açısından da önemli bir uygulama. Cildimize özen göstermemiz, yaşımız ilerledikçe oluşacak kırışıklık ve deformasyonları önlemek için çok faydalıdır. Aksi taktirde yoğun makyaj, sigara, stres, yanlış beslenme cildimizi olumsuz etkiler ve genç yaşta olmamıza rağmen solgun görünmemize neden olur. Sağlıklı bir cilt bakımı bir buçuk iki saat sürmektedir. Cilt temizleme işleminde tıkanıklıklar giderilirken cilt ölü hücre ve siyah noktalardan arındırılır. Nem depo edici ve hücre yenileyici işlemler ise cildin taptaze canlı bir görünmesini sağlar. Cilt bakımı yaparken cilt ve yaşa göre uygun ürün kullanılmak da çok önemli.

MICRO PLUS mucizesi nedir?

MICRO PLUS Türkiye’de olduğu gibi Eskişehir’de de zarafet sahibi kadınların ve bakımlı erkeklerin güzellik sırrı olacak diyebilirim. MİCRO PLUS ile hem erkek hem de kadın müşterilerimize uygulama yapılmaktadır ve 1 ile 3 beden arasında daralmanın olduğu MICRO PLUS cihazı mucizenin ta kendisi. Yüz gençleştirme işleminde tek seansta yüzün yarısına uygulayarak iki yanak arasındaki fark net bir şekilde görülebiliyor. Sonrasında 12 seansta programı tamamlıyoruz. Uygulanan 12 seans içerisinde cilt sarkmasını tedavi ediyor bu cihaz. Cildin toparlanmasına ve sıkılaşmasına yardımcı olarak gençleşmesini sağlıyor. 6 hafta içerisinde 8 ile 12 yaş gençleşme etkisi ortaya çıkıyor.

Bölgesel incelmede etkisi nedir cihazın?

1 ile 3 beden arası daralmanın en hızlı olduğu ve kalıcılığı konusunda kanıtlanan tek etkili uygulamadır diyebilirim. En etkileyici yanı ise acının sıfıra yakın olması. MİCRO PLUS’ın sıkılaşma ve inceltme etkisinin yanı sıra gençleşmeyi destekleyen bir özelliği de bulunmakta. Cilt sarkmasını tedavi ederken cildin sıkılaşmasına ve toparlanmasına yardımcı olan bu yöntemin etkisini ilk seansta görmek mümkün. En etkili sonuç ise haftada iki gün olmak üzere 12 seansta görülmektedir.

MICRO PLUS sonrası uygulama yaptıranlarda ne gibi değişiklikler oluyor?

MICRO PLUS cihazı ile çok kısa sürede karnı büyük olan kişiler, selülit sorunu yaşayanlar, vücudunun belirli bölgelerinde sarkmaları olanlar, ciltleri sarkmış olan kişilerin istedikleri hayal ettikleri sağlıklı görünüme kavuşmalarını sağladık. Bu sebeplerle ameliyat olmak zorunda olanları ameliyat olmaktan kurtarmış olduk. Yoğun iş temposundan kendine vakit ayırmaya spor yapmaya vakti olmayanları bu uygulama ile kısa sürede istedikleri vücuda sahip olmalarını sağlandı.

MICRO PLUS kimler için uygun bir cihaz?

MICRO PLUS ile vücuttaki bütün kas grupları bir seansta 76 saat spor yapmış gibi güçleniyor. Bundan yola çıkarsak günümüzde çoğu kişinin spor yapmaya hiç vakti olmadığını da hesaplarsak bu uygulamanın çok fazla kişi için büyük ihtiyaç olduğunu görebiliriz. Sağlıklı, zinde ve formda bir vücuda sahip olmayı herkes ister. Yaza girerken özellikle kadınları bir telaş sarıyor. Herkes çok güzel vücuda sahip olmak için rejimlere vs. başlıyor. Ancak birçok nedenden kısa vadede hiçbir sonuç alınamıyor. Bu durumda MİCRO PLUS mucizesi devreye giriyor. Çok kısa sürede istediği vücuda kavuşmak isteyenlerin imdadına yetişen bir sistem. Ayrıca dünyada Victoria Beckham, Angelina Jolie gibi yıldızların kullandığı bir yöntem. Selülit problemi, estetik kaybı, bölgesel ve genel kilo problemi, dış etkenlere bağlı olarak yaşlanmayı önlemek amacıyla çok rahatlıkla bu yöntem uygulanabilir.

Berlin Güzellik Merkezi nerede?

Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi 732. Sokak Bulvar 28. Seçkinkaya Plaza Kat:5 Daire 43 İletişim: 0506 130 91 17

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Editör: TE Bilişim