6de5aa4c-c68f-450b-ab3b-807e638582f2....

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan ziyarette Şube Başkanı Hakan Duman, bir önceki dönem Şube Başkanı Ayhan Arslan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (OGÜ) bir önceki dönem Rektörü onur üyemiz Prof. Dr. Hasan Gönen, Başkan Yardımcısı İsmail Kanber üyelerimizden Aziz Karagöz, Nihat Baş, Kasım Karakaş ve Kadir Özkezer yer aldı.

Büyük mutluluk duydum

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman ve Yönetimini ziyaret eden İnönü Kaymakamı Rumeysa Sena Kurt   ”Başkan Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyelerinin, göreve başlamam dolayısıyla önceden tarafıma gerçekleştirdikleri ziyaretten büyük mutluluk duydum. Bugün de ben iade-i ziyarette bulundum. Eskişehir’ de görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. İlçemizde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilerde bulunduk, Şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Çalışmaları hakkında bilgiler verdik

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman “ İnönü Kaymakamı Sayın Rumeysa Sena Kurt hanımefendi’ yi derneğimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek Sayın Kurt’ a MÜSİAD Eskişehir Şubesi olarak faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdik, istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Kurt’ un başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı memnun olduklarını ve devamını diledi. Bu nazik ziyaretinden dolayı Sayın Kurt’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM