Geçmiş dönemlerin belirli zamanlarında aksesuarlar oldukça yoğun olarak kullanılmıştır. Bu aksesuarlar günümüzde yeniden gündeme gelmeye başlamıştır. Geçmiş döneme yönelik olarak başlayan akım saatleri de kapsamaktadır. Geçmişin saat tasarımlarını ve tasarım özelliklerini kullanarak, günümüz teknolojisi ile birleşen bu saatler, görünümleri ile retro saat havası estirmektedir.

Vintage Saat Modelleri

İçinde yaşanılan her yılın belli dönemlerinde retro ile alakalı olarak etkinlikler ve geriye dönüşler ilan edilmektedir.  Özellikle bayanların çok sevdiği ve beğenerek kullandığı, retro özellikler taşıyan vintage saat modelleri; günümüz saat modellerine göre çok farklı bir görünüme sahiptir.

Hen Aksesuar sitesinde yer alan vintage ve retro saat modelleri bayanların havasına hava katmaktadır. Birçok saat markası retro ve vintage saat modellerine olan ilgiyi fark ederek, bu saatlerden oluşan tasarımları ile dikkat çekmektedir. Vintage ve retro saatlerin kombinleme tarzları da, diğer saatlerin kombinleme tarzı ile aynı paralelliktedir. Ancak vintage ve retro saatler ufak ve oldukça şık tasarıma sahip oldukları için; birçok bileklik ve bilezik gibi ürünler ile de kombin edilebilmektedir.

Günümüzde yer alan saatlerin büyük olması sebebi ile bayanlar bu akımdan son derece memnun olmaktadır. Bayan retro ve vintage saat modelleri oldukça fazla tercih edilmektedir. Vintage ve retro kararmaz saat modelleri altın sarısı, gümüş rengi başta olmak üzere birçok renge de sahiptir. Hen Aksesuar sitesi geçmişin özlemini dışa vuran oldukça şık ve özel tasarımlara sahip retro saatleri bay ve bayan kategorisi ile kullanıcıların beğenisine sunmaktadır.

Editör: Mustafa YILDIRIM