Memur Sen’e bağlı Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, 5000 üyeye sahip olmanın bilinci ile üyelerinden aldıkları gücü onlara hizmet yolunda geceyi, gündüzü kattıklarını söyledi.

“Zamanın su gibi akıp geçtiği dönemde, Bir, beraber, güçlü hedefleri olan Yanınızda güçlü bir ordu varken, Ulaşamayacağınız menzil yoktur” diyen Köksal açıklamasında şunları söyledi:

“Bu başarı da emeği geçen destek veren, yükümüze omuz atan başta değerli yönetim kuruluna, çok kıymetli dava arkadaşlarımıza tekrar göreve geldiğimizin birinci yılında canı gönülden teşekkür ediyorum.

Tek gayemizin sağlık çalışanlarına hizmet olduğunu saat ve zaman gözetmeksizin hazır kıta olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim. Hizmet yoluna çıktığımız ilk günden bu yana olgunlaşarak, beraber emin adımlar ile teşkilatımız için gece gündüz çalışıyoruz. Bir yıl gibi kısa sürede İlimizde ayak basmadık yer bırakmayarak çalışanlarımızın her daim yanında olduk.

2018/2019 yılı çok yorucu ve zor geçmesine rağmen İlimizde iki yeni hastane açılışı yapılmış sağlık çalışanlarımızın bu süreci en hafif şekilde atlatması için yoğun çabalar göstermiş bulunuyoruz. Her alanda sağlık çalışanlarının yanında olduk. Sorunların tespiti noktasında, çözümler üreterek korkmadan yılmadan doğruları söyledik.

İlk başkan adayı olduğum gün söylediğim makamlardan güç almaya değil makamlara güç vermeye geliyoruz sloganını asla unutmuyor 5000 üyeye sahip olmanın bilinci ile üyemizden aldığımız gücümüzü onlara hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katıyoruz

Değerli dava arkadaşlarım; sizlerin verdiği yetki ile beş yıldır başkanlık yapıyorum. Allah’ın verdiği can bedende olduğu sürece günlük çıkarlar için değil, doğru için, hak için, adalet için, millet için çalışanlarımızın hakkını sizden aldığımız yetki ile sonuna koruma ya devam edeceğiz.

Ben yok, biz var, beraber daha güçlü yarınlara...”

Editör: TE Bilişim