Daha önce Eskişehir Özel Ümit Hastanesi'nde ameliyat olan yeğeninin tavsiyesi ile Kars’tan Eskişehir’e gelen 95 yaşındaki Hasan Karataş, sağlığına kavuştu.

Daha önce Özel Ümit Hastanesi'nde Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Selami Doğan’ın hastası olan Sertip Oral, amcasını Kars’tan Eskişehir’e getirdi. Doktor Doğan’dan duyduğu memnuniyet ile amcasını emanet eden yeğen,   hayata yeniden tutunmasını sağladı.

Hasta Karataş, Kars’taki doktorlar tarafından damarlarının tıkalı olduğunun söylendiğini ancak yaşı nedeniyle doktorların ameliyat yapmak istemediklerini anlattı. Kars’taki doktorların, kendisini ‘ameliyat olamaz eve götürün ne kadar yaşarsa yaşar’ diyerek eve gönderdiklerini anlatan Karataş, Eskişehir’de başarılı bir operasyon ile sağlığına kavuştu. 95 yaşındaki hastaya Özel Ümit Hastanesi'nde çalışan kalpte 3 damar bypass operasyonu yapılarak   yeniden hayata döndü.

 “Selami hocam gibi bir cerrah nadir bulunur”

Amcasını daha önce kendisinin de ameliyatını yapan Doç. Dr. Selami Doğan ile tanıştıran yeğen Sertip Oral, “Selami Hocam gibi Türkiye’de bir cerrah nadir bulunur. Kıymetini bilmeliyiz. Hocama çok güveniyorum tereddütsüz, getirdim amcamı ameliyata. Allah ondan razı olsun” diyerek memnuniyetini ifade etti.

Karataş ise doktoruna, “Çok uzaklardan geldim. Bana iyi baktın. Beni memleketime sağlıklı bir şekilde gönderiyorsun” diyerek teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim