AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesini ziyaret etti.

MÜSİAD Eskişehir Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantı karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçti. MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, “Eskişehir için birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemine vurgu yaparak, Birlik ve beraberlik çatısı altında yapılması gerekenleri, yapmayı düşündüğümüz Yunus Emre Projemiz ile ilgili konuları konuştuk, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yunus Emre’ yi gündemde tutmak ve Yunus Emre’ nin daha iyi tanıtılması için çalışmalar yapıyoruz” dedi.  Duman, ayrıca, Odunpazarı İlçe Başkanı Acar ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar’da yaptığı konuşmada MÜSİAD’ a iade-i ziyarette bulunduklarını belirterek Duman ve Yönetim kurulu üyelerine yakın ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

 

Editör: TE Bilişim