Ağrısız ve Ekonomik Cilt Bakımı Yöntemleri ile İstediğiniz Görünüme Kavuşun

Bir noktada aynada gördüğünüz belirgin yaşlanma belirtilerini görmezden gelmek zordur. Gözlerinizin veya dudaklarınızın etrafındaki küçük kırışıklıklar, yaşlılık lekeleri, belki biraz sarkmış cilt size kendinizi kötü hissettirebilir. Bıçağın altına girmeden bu yaşlanma belirtilerinden kurtulmanın günümüzde pek çok yolu vardır. Cilt bakımı Elazığ’da yaptıracaklar için bu metinde ameliyatsız yüz germe yöntemlerini açıkladık.

Ameliyatsız Yüz Germe Nedir?

Cilt bakımı yaptırmak istiyor ancak ameliyata sıcak bakmıyorsanız ameliyatsız yüz gerdirme, sizin için en ideal yöntemdir. Ameliyatsız yüz gerdirme, yaşlanmanın etkilerini gidermek, görünümünüzü gençleştirmek ve yenilemek için cerrahi olmayan prosedürlerin kullanılmasıdır. Tek bir işlem veya tedavi değil, birkaçının birleşimidir.

Son yıllarda genç bir görünüm elde etmek, cerrahi olmayan prosedürlerle de mümkün hale gelmiştir. Bu, en yaygın prosedürlerden biridir ve ilerleyen yaşlarda yüzleri 'hacim' kaybetmeye başlayan insanlar arasında popülerdir. Doktorlar, gençlik ve enerji görünümünü yaratmaya yardımcı olmak için çoğunlukla yanaklarda, şakaklarda, dudaklarda, ağız çevresinde ve gözlerin altında görülebilen bu hacim kaybını dolgu maddeleri"ile telafi eder. Alternatif olarak, bazı dolgu türleri ekstra hacim eklemeden cildi kaldırabilir. Bu, hacmi değiştirmeden sadece yüz germe yaptırmak isteyenler için uygundur.

Cilt bakımını Elazığ’da yaptırmak isteyenler dermal dolgu maddeleri ve botokstan fayda görebilirler. Bu yöntemler sayesinde istediğiniz görünüme kavuşmanızın yanı sıra güvenli olması ve iyileşme süresinin olmaması da önemli avantajlar arasındadır.

Hangi ameliyatsız yüz germe tedavisi en iyi sonucu verir?

Sizin için en iyi olan tedavi yöntemi, düzeltmek istediğiniz soruna bağlı değişir. En popüler isteklerden bazıları şunlardır:

  • daha sıkı bir cilt
  • daha az kırışıklık ve çizgi
  • daha parlak bir cilt

Bütün bunlar bıçak altına girmeden de elde edilebilir. Endişelerinize bağlı olarak, dermatoloğunuz veya plastik cerrahınız sizin için en uygun cerrahi olmayan prosedür türüne karar vermenize yardımcı olacaktır. Sizin için en uygun tedavi türüne karar verdiğinizden emin olmak için deneyimli bir tıp doktoruyla görüşmeniz oldukça önemlidir. Doktorunuz, istek ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak sizin için kişiselleştirilmiş bir tedavi planı ortaya çıkaracaktır.

Dermal Dolgular

Ameliyatsız yüz gerdirme çeşitlerinden biri olan dermal dolgular, önemli bir cilt bakımı prosedürüdür. Dermal dolgu maddelerinin yaptığı şey, batık alanları dolgunlaştırarak ve koyu gölgeleri ortadan kaldırarak canlı bir görünüm yaratmaktır. Kırışıklık ve çizgilere enjekte edilen dermal dolgular, pürüzsüz ve kırışıksız bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Dermal dolgular arasında en güvenilir olan hyaluronik asit, vücutta doğal olarak bulunan ve yaşlanmayla beraber azalan bir maddedir. Su tutarak cildi nemlendirirler ve cildin zarar görmesini azaltmak için bir yastık ve kayganlaştırıcı görevi görürler. Dolgu maddelerinin dolgunlaştırma ve yumuşatma özellikleri altı aydan bir yıla kadar sürebilir.

Botoks

Botoks, ameliyatsız yüz germenin bir başka kritik bileşenidir ve kırışıklıkları, alın kırışıklarını, kaşlarını çattı ve "kaz ayaklarını" yumuşatmak söz konusu olduğunda eşsizdir. İşlem, genellikle gülümsemek veya kaş çatmak gibi tekrarlayan ifadelerin sonucu ortaya çıkan kırışıklıklara sebep olan kasları geçici olarak gevşetir. Botoksun sonuçları 1-2 hafta içerisinde ortaya çıkar ve etkisi azaldığında tekrardan uygulanabilir.

Ağrısız ve ekonomik bir cilt bakımı isteyenlere hedefledikleri görünümü sunan Dr. Dilara Turgut, yıllardır Elazığ’da pek çok kişinin tedaviden memnun kalmasını sağlamıştır. Yapılan her işlemde hastanın güvenliğini öncelik olarak gören Dr. Dilara Turgut, hastaların isteklerini de önemser ve takip randevuları ile hedeflenen görünümü elde ettiklerinden emin olur.

Editör: TE Bilişim