İnsanların büyük bir kısmı söz konusu yüz ve cilt bakımı olduğu zaman artık klasik tarzdaki bakım işlemleri yerine çok daha modern ve farklı tarzlarda yapılmakta olan teknikleri inceleyerek aralarından seçimlerini yapıyorlar. Dermapen uygulaması ise ortaya çıktığı dönemden günümüze kadar süre içerisinde özellikle de kadınların hakkında en fazla araştırma yapmaya başladığı konulardan biri olarak ön plana çıkıyor. Böylesine fazla tercih ediliyor olmasına rağmen pek çok kişi dermapen uygulaması ile alakalı çok fazla bilgi sahibi değiller. Mikro iğnelerin kullanılmakta olduğu dermapen sistemi ile beraber cilt yüzeyinde mikro kanallar açılmaktadır. Daha sonrasında ise açılmış olan bu kanallar ile beraber ciltte yaralar oluşacaktır.

Cildin hücrelere göndermiş olduğu yara sinyalleri ile beraber ise ciltteki yaralara ait olan iyileşme mekanizmaları uyarılacak ve o alanda bulunan hasar görmüş dokuda yenilenme ve iyileşme ortaya çıkacaktır. Hasar görmüş olan dokunun yenilenmesinin yanı sıra dermapen uygulaması ile beraber cildin alt katmanlarında yer alan ve canlı, pürüzsüz ve diri görünümün ortaya çıkmasını sğalayacak olankolajen de ortaya çıkmaktadır. Kolajenin azalması demek ciltte başta sarkma olmak üzere kırışma ve kuruma sorunlarının olması anlamına gelecektir. Dolayısıyla zamanla azalmakta olan kolajen miktarının tekrardan başarılı şekilde arttırılabilmesi adına dermapen uygulaması son derece başarılı sonuçları da beraberinde getirmiş olacaktır.

Selülitlerinizden Masajla Kurtulun

Genel olarak kadınların büyük bir kısmının en fazla üzerinde durdukları konulardan bir tanesi şüphesiz ki selülit görüntüsü. Özellikle de baldır kısmında ortaya çıkmakta olan bu görüntü düşünülenin aksine yalnızca fazla kiloya sahip olan insanlarda görünmüyor. Bununla beraber fazla kilosu olmayan insanların büyük bir kısmında da ne yazık ki bu görünüm ortaya çıkmaktadır. Şimdilerde ise selülit masajı İstanbul konusunda insanların isteklerinin artış göstermesi ile beraber pek çok kişi bu aşamadaki en etkili çözümleri elde etmeyi de başarmış oluyor. Selülit sorununun kendini göstermesindeki temel etkenlerden biri yapılacak olan masaj ile beraber özel hazırlanılan yağların da kullanılmasıdır. Bu yağlar sayesinde selülitin ortaya çıkmasına neden olan damarlardaki sorunların giderilmesi ve toksinlerin atılması da sağlanmış olmaktadır.

Özellikle de son dönemlerde selüit masajı İstanbul denildiği zaman akla ilk olarak gelen yerlerin başında Beautyderm geliyor. Bunun en büyük nedenlerinin başında ise kullanılmakta olan masaj teknikleri. Bilindik tarzdaki masajların yanı sıra son dönemlerde ön plana çıkmakta olan G5 masajı ile beraber artık özellikle de kadınların büyük bir kısmı ortaya çıkmakta olan selülit görünümünden başarılı bir şekilde kurtulmuş oluyor. Yapılmakta olan bu masaj yalnızca selülitler değil aynı zamanda fazla yağlar da yanmaktadır. Özellikle de merkez bünyesinde uygulanmakta olan Matrigen PPC krem ile beraber uygulama alanındaki gerginleşmiş bölgelerde yumuşatma, ödemlerin atılması, yorgunluğun sonrasında kaslarda birikmiş olan laktik asidin atılması adına oldukça etkili çalışmalar yapılmış olmaktadır.

Ritmik bir şekilde yapılmakta olan G5 masajı ile beraber kan dolaşımında hızlanmanın yanı sıra damarlarda açılmalar meydana gelecek ve ciltte farklı sebeplerden ötürü ortaya çıkmaya başlamış olan kırışıklık çizgilerinde de gözle görülür azalmalar ortaya çıkmaktadır. Yalnızca selülit görünümü değil aynı zamanda yorgun görünümün de ortadan kaybolmasını sağlamak ve çok daha enerjik bir yapıya bürünmek isteyenler, G5 masajı ile beraber bu konudaki isteklerini yerine getirmiş olurlar. Şimdilerde bu konular ile alakalı araştırmalar yaparak en iyi sonuçları elde etmek isteyenler, www.beautyderm.net adresini ziyaret ettikleri takdirde istedikleri cevapları almış olacaklardır.

Editör: TE Bilişim