Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Ali Şişman’ın odası, ameliyat yaptığı çocuklar tarafından çizilen resimlerle doldu.
Op. Dr. Şişman’ın odasındaki bu güzel görüntü, 5 yıl önce 5 yaşındayken bademcik ameliyatı olan Eylül İşcan’ın çizip doktoruna hediye etmesi ile resmi beğenen Şişman, odasına astı. Ardından gelen diğer çocuk hastalarda ameliyat öncesi veya sonrasında resim çizerek Şişman’a verdi. Çocukların çizmiş oldukları resimleri asan Op. Dr. Ali Şişman’ın odası resimlerle doldu.
Kendisine gelen hastaların yüzde 15’inin çocuk olduğunu ifade eden Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Ali Şişman, “Burada gördükleriniz geniz eti bademcik ameliyatı yaptığım çocukların yapmış oldukları resimler. Buradaki resimleri gören çocuklar da resim yapıp getiriyor. Gelen diğer yetişkin hastalar ise ‘bu resimleri görünce torunların mı yaptı?’ diye soruyorlar. İlk resimi 5 yıl önce ameliyat yaptığım bir kız çocuğu getirdi. Ardından diğer çocuk hastalarda onu görerek resimlerini getirdi “dedi.
Beş yıl önce ilk resmi yaparak diğer çocuklara örnek olan Eylül İşcan ise, “Ben 5 yaşında ameliyat olmuştum. Ali amcaya teşekkür olarak bu resmi çizmiştim. Benzetmeye çalışmıştım” dedi.
Editör: TE Bilişim