Memur Sen’e bağlı Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin sendika delegelerini toplayarak hem teşekkür etti hem de görev yaptığı sürece yaptıklarını anlattı.
Sağlık Sen Eskişehir Şubesi olarak hiçbir zaman ‘biz ve diğerleri’ anlayışına prim vermediklerini belirten Tekin, “Herkesin yanında olmaya çalıştık. Doğanına beşik, ölenine mezar olduk. İlkelerimizden sapmadık. Sorunlara çözümler ürettik ve bunları yaparken de tehditlere ve baskılara farklı söylemlere boyun eğmedik. Dik durduk, çalışmalarımıza devam ettik.
 Üyelerimizin bize tevdi ettiği emanete canımız pahasına sahip çıktık. Yolumuzda kararlılıkla ilerledik. Çalışanlarımıza her konuda rehber olmaya çalıştık. Gerçek ve hayal olanı birbirinden ayırt eden çalışanlarımızın desteğiyle, bugün itibarıyla Eskişehir'de 3 yıldır yetkili sendika olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.
26 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan 4. Olağan kongrede başkan adaylarından Hasan Hüseyin Köksal ve ekibini destekleme kararı aldıklarını vurgulayan Sağlık Sen Şube Başkanı Abdulbaki Tekin şunları söyledi:
“Biz nefsimizi değil sendikamızın geleceğini düşündüğümüz için bu kararı aldık. Müdürlük, mevki  ve makam düşünmediğimiz için bu kararı aldık. Bizim yetki anlayışımız sadece kazançları kullanmak değil, kayıp gibi görünen konularda da kazanç sağlayabilmektir. Bizler hata değil çare bulmaya çalıştık.
 Bu anlamda destek veren tüm üyelerimize, temsilcilerimize, Engelliler komisyonumuza, kadınlar komisyonumuza, yönetim kurulu üyelerime, ve Eskişehir Şubesinin türlü sıkıntı, istek ve taleplerinde desteklerini esirgemeyen, Sayın Genel Başkanımız Metin Memiş ve yönetim kurulu üyelerine, sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum.”
 

Editör: TE Bilişim