Sağlık Sen Şube Başkanı Hüseyin Köksal ESOGÜ'de yaşanan iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu. Köksal, "Osmangazi üniversite hakkında takip etmediğim dikkate bile almadığım bir köşe yazarı Yer Siz iddialar ile ilgili yazı yazmış!

Çok cevap vermek, gereksiz uzatmak asla seviye düşürmek istemiyorum ama 20 yıllık iktidar partisinin olduğu memlekette muktedir olmamak örneğidir Eskişehir. Öncelikle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi elim bir olay sebebi ile Rektör değişikliği yaşamış ilimizde dışardan kimseyi tanımayan, kimseyi bilmeyen Prof. Dr. Kemal Şenocak atanmıştır.

Adaleti, hakkaniyeti, doğruluğu, kararlılığı dürüstlüğü, kimsenin bilmediği yönleri ile tam bir devlet adamı olan Kemal hoca tanıdıkça sevilen bir değerdir. Yıllarca birikmiş gruplaşmış cendereye hakkaniyet ile mücadeleye başlamıştır.

Gelelim Yer Siz iddialar sahibi Gürol Yer ve   arkadaşlarına;

Sayın başkanın kadrosu nedir; eğitim kökenli midir?

Sağlık çalışanı mıdır ?

Emekli mi dir ?

Emekli ise hala hangi vasıf ile devam etmektedir?

Yer siz iddialar sahibi arkadaşa soruyoruz;

1- Yılarca üniversitesi de kadrolaşma yapan ve bunu siyasi baskı aracı kullanıp hepinize yol veren daire başkanı kim?

2- Malum gidenin arkasından çok konuşmayı sevmem ama hala abla diyebildiğim hala arayabileceğim ve yıllarca uyardığım yaklaşık 10 yıl hizmet veren arkadaşlar idareciler baskı ve sendikacılığın dik alasını yapmadı mı?

3- Değişim rüzgârı esince malum şahıs ve  arkadaşlarını odasına çağırıp Sağlık Sen yetkiyi alacak çıkın bizi de sizden söyleyin deyip sendika üyesi yapmaya çalışan ve hala idareci olan kim?

4- Tozlu raflarda birçok ahlaki olaya sahip olup birbirini kollayanlar kimler?

5 Servis sorumlularıyla birlikte açık açık sendikacılığa soyunan ve talimat veren kimlerdir?

6- Yer siz kimlerle yersiz iddialar ile baskı unsuru oluşturmaya çalışmıştır?

7- Sahip çıkmaya çalıştığı Eski Türk Sağlık yönetim kurulu üyesi idareci kimdir?

8- Çalışanlar üzerinde haksızlık ve hakkaniyetsizlik ile yer değişikliği yaparak baskı kuran ve yüzlerce sağlık çalışanının bedduasını alanlar ile iş tutmak size yakışıyor mu?

Editör: TE Bilişim