Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal ESOGÜ Hastanesi başhekimliğini ziyaret etti.

Köksal, "Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammet Evvah Karakılıç’ı temsilcilerimiz ile ziyaret ettik. Hastanemizin temel sorunları üzerine görüşme gerçekleştirdik.

 

- Sağlık çalışanlarımızın sık sık dile getirdiği yemek probleminin çözüm ü konusun da izlediğimiz yol haritasını paylaştık.

- Yemekhane ile ilgili daha iyi şartlarda yemek sunumu üzerine çalışmalar yapılıyor.

- Gerekli menü oluşumu, hizmet ve lezzet noktasında en iyisi olması için çalışılıyor.

- Sayın başhekime yaptığı güzel bilgilendirmeler için teşekkür ediyorum.

-Yıllardır hastanemizin en temel sorunu olan yemek sorunun çözülmesi için gerekli çalışmaların yapıldığına bizzat şahit olduk.

Hastanemizde yıllardır yetkili olup sanki sorun yokmuş imajı oluşturanlar geçmişi unutanlardır. Sağlık Sen sağlık çalışanlarının ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda her zaman sahada çözüm masasındadır.

Yataklı tedavi kurumlarının yemek konusunda usul ve esasları açıktır. Hastanemizde pozitif hizmetlerin oluşumunda Hazım sıkıntısı yaşayanlar suni gündem peşinde gezmektedirler. Amaçları üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir.

Personel yemekhanesinde bütün idarecilerimizin de çalışanlar ile yan yana yemek yendiği unutulup karalama ve algı ile haberler yapanlar yıllardır yetkili olduğu dönemde neden bir çalışma ve çözüm üretmemişlerdir. Öncelikle malum sendika yetkili olduğu son beş yılın hesabını vermelidir.

Sağlık Sen ailesi olarak yetkiyi aldığımız 15 Mayıs 2021 günü itibari ile hastane idaresi ile iletişim ve koordinasyon içinde olarak çalışanlarımızın sorunlarını dile getiriyor çözümü için gece gündüz çalışmalar yapıyoruz. Çalışanlar, idare ve vatandaş üçgeninde köprü görevi görüyor bu süreçte çalışanlarımızın her zaman yanında olduğumuzu bildirmek istiyoruz.

 

Bu vesile ile çalışanlarımızın ilettiği sorunlara yaklaşım tarzı ve samimiyetli çalışmaları için sayın Başhekim Evvah Karakılıça teşekkür ediyoruz. Sorunların çözüm noktası her zaman olduğu yine Sağlık Sen ailesidir."

Editör: TE Bilişim