Uzun yıllardır Eskişehir’de hizmet veren, alanındaki başarılı doktorlardan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Fatih Gören özel kliniğini açtı.

İş yoğunluğu ve vaka fazlalığı nedeniyle hastaların kendisine ulaşmasının zorlaşması ve estetik ile ilgili işlemleri özel klinikte daha rahat ve konforlu bir ortamda vermek istemesi nedeniyle özel muayenehanesini açmaya karar verdiğini anlatan Op. Dr. Gören, “Hastaların en çok özel muayenehanelerden memnun kaldıklarını gördük, biz de hastalara daha kolay ulaşabiliyoruz böylece. Bunun yanı sıra özel muayenehanelerde hastane ortamında sıkça görülen hasta insanlar -dolayısıyla ortamda oluşan mikroplar ile hastalıkların bulaşması durumu yaşanmıyor. Amacımız daha nezih ve insanların kendilerini daha rahat hissedeceği bir ortamda insanlara hizmet verebilmek” ifadelerini kullandı.

HANGİ UYGULAMALAR VAR

Çocuk hastalarımız yine birinci kendisi için birinci sırada yer alacağını belirten Op. Dr. Fatih Gören, klinikte verilen hizmetleri ise şöyle sıraladı: “Kulakta; kulak zarı ameliyatları, işitme kayıpları, orta kulak problemleri, kepçe kulak ameliyatları, burunda; burun eğriliği, burun eti, geniz eti, boğazda; bademcik, geniz eti ameliyatları, horlama tedavisi, damak sarkması ameliyatları, göz kapağı, yüz germe ameliyatları, estetik burun ameliyatları, baş ve boyun tümörleri ameliyatı,  yüz germe ameliyatı yapıyoruz. Bunun yanı sıra Dolgu, Botoks, PRP ve Mezoterapi de yine kliniğimizde yapacağımız uygulamalar arasında yer alacak.

PEK ÇOK TETKİK VE TAHLİL YAPILABİLECEK

Ameliyatları anlaşmalı özel hastanelerde gerçekleştireceğinin bilgisini paylaşan Dr. Gören, şunları söyledi: “Biz burada hastalarımızı çok daha ferah, onlara yakışan şık nezih bir ortamda karşılayacağız, ücretler de çok uygun olacak özel bir hastanede ödediklerinden daha fazla ödemeyecekler, uçuk kaçık fiyatlar olmayacak ortalama rakamlar olacak. Ameliyatlar da aynı şekilde özel hastanedeki fiyatlara denk olacak. Burada ekipmanlarımız var, pek çok tahlil ve tetkik yapılabilecek durumdayız, MR, Tomografi gibi bazı tetkikler için özel hastaneye sevk edeceğiz, bunlarda da alınan ücretler özel hastanelerde alınan ücretlerden farklı olmayacak.”   

Fatih Gören Muayenehanesi nerede

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Fatih Gören’in özel muayenehanesi; Tepebaşı Belediyesi’nin karşısında, Cassaba Modern karşısında, Kaya Prestij Apartmanı, 2’nci kat, 2 No’lu dairede (Wallstreet İngilizce Kursu üstünde)

Editör: TE Bilişim