Uzun yıllardır Eskişehir’de hizmet veren, alanındaki başarılı doktorlardan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Fatih Gören özel kliniğinin açılışı nedeniyle kokteyl verdi.

Açılış kokteyline; Fatih Gören’in ailesi, yakın arkadaşları, aile dostları ve meslektaşlarının yanı sıra çok sayıda önemli isim de katıldı. Fatih Gören’in Özel Kliniği’nin açılışını ise; Yücekara Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yücekara gerçekleştirdi.

Op. Dr. Gören, iş yoğunluğu ve vaka fazlalığı nedeniyle hastaların kendisine ulaşmasının zorlaşması ve estetik ile ilgili işlemleri özel klinikte daha rahat ve konforlu bir ortamda vermek istemesi nedeniyle özel muayenehanesini açmaya karar verdiğini anlattı. Gören, “Hastaların en çok özel muayenehanelerden memnun kaldıklarını gördük, biz de hastalara daha kolay ulaşabiliyoruz böylece. Bunun yanı sıra özel muayenehanelerde hastane ortamında sıkça görülen hasta insanlar -dolayısıyla ortamda oluşan mikroplar ile hastalıkların bulaşması durumu yaşanmıyor. Amacımız daha nezih ve insanların kendilerini daha rahat hissedeceği bir ortamda insanlara hizmet verebilmek” ifadelerini kullandı.

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Fatih Gören’in özel muayenehanesi; Tepebaşı Belediyesi’nin karşısında, Cassaba Modern karşısında, Kaya Prestij Apartmanı, 2’nci kat, 2 No’lu dairede (Wallstreet İngilizce Kursu üstünde)

Editör: TE Bilişim