8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü nedeniyle, Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi'nde bir kutlama gerçekleştirildi. Fizyomer Terapia fizyoterapistleri pasta keserek günlerini kutladı.

Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Tıbbi Direktörü Türkan Tünerir burada yaptığı konuşmada, “Fizik tedavi ve rehabilitasyon, dünyada çok önemli bir branş. Fizyoterapistler ise bu tedavilerde en büyük role sahip kişiler. Fizyoterapistler, kişileri engelli olmaktan koruyan, yaşam kalitesini arttıran ve kişilere daha sağlık ve engelsiz bir yaşam sunan kişiler. Fizyoterapistlerimiz, rehabilitasyon ekibimizin en önemli elemanlarıdır” diye konuştu.

Fizyoterapistlerin gününü kutlayan Tünerir, “Özverili çalışmaları nedeniyle Fizyomer Terapia Fizyoterapistlerine teşekkür ediyorum. Meslekteki başarılarını sağlıklı ve mutlu şekilde ömür boyu sürdürmelerini diliyorum” dedi.

“FİZYOTERAPİSTLER BİZİM SAĞ KOLUMUZ”

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı İrfan Ünver de fizyoterapistlerin önemine vurgu yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Fizyoterapist arkadaşlarımız, fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanlarının sağ koludur. Bütün tedavilerin yükünü çeken kişilerdir. Hem bedenen, hem zihnen, hem de ruhen yorulan ve emek veren arkadaşlarımızdır. Fizyoterapist arkadaşlarımızın günlerini yürekten kutluyorum.”

Editör: TE Bilişim