Estetik ve güzellik anlayışında yaşanan yeni gelişmeler pek çok kişinin ihtiyacına hitap ediyor.G5 masajı vücudun her bölgesinde etkili bir şekilde kullanılabilen zayıflama ve toparlama uygulamasıdır. Aynı şekilde selülit tedavisinde de başarılı bir şekilde yıllardır kullanılan bir tekniktir.

G5 masajı yaptırmak isteyen kişilerin öncelikle deneyimli ve tecrübeli kişilerden destek alması gerekir. İşlemi gerçekleştiren kişinin uzman olması ortaya çıkacak etkinin başarısını da arttırır.

Günümüzde pek çok insan G5 masajı ile toparlanmış vücuda sahip oluyor. Bu da kişilerin daha mutlu olmasına neden oluyor.

G5 Masajı Avantajları Nelerdir?

G5 masajı pek çok avantajı bulundurur. Kan dolaşımını hızlandırdığı gibi vücutta biriken kötü toksinleri dışarı atar. Kas ve kemik ağrılarına giderir.

Cildin sıkılaşmasını sağladığı gibi vücuda esneklik kazandırır. G5 masajı birkaç seanstan sonra gözle görülür faydalar sağlar.

Ulthera ile Yüz Gençleştirme

Ulthera fiyatı tercih edilen merkezin fiyat politikası ile yakından bağlantılıdır. Dolayısıyla ulthera yaptırmak isteyen kişilerin öncelikle bu konuda detaylı fikir sahibi olması gerekir. Yüz, boyun ve vücudun farklı noktalarında oluşan sarkma ve ince çizgiler ulthera ile giderilir.

Yepyeni bir teknoloji olan ulthera ile ilk seanstan itibaren gözle görülür gergin ve genç bir cilt tipine sahip olmak mümkündür. Çevresel ve genetik faktörlerin etkisi ile cilt zamanla canlılığını ve esnekliğini yitirir. Bu durum ciltte ince çizgilerin ve lekelerin oluşmasına neden olur. Üstelik uthera fiyatı da uygun olduğu için sık tercih edilir.

Dolayısıyla kolajen üretimi azalır ve cilt kendini yenileyemez. Ulthera kolajen üretimini artırdığı için son dönemlerin en popüler uygulaması haline geldi. Ulthera fiyatı seans sayısına göre değişir.

Ulthera Nedir?

Medikal estetik alanında yaşanan yenilikçi gelişmeler günümüz insanlarının ihtiyaçlarına her türlü cevap verebiliyor. Özellikle son dönemlerde yaygın bir şekilde kullanılan ulthera, teknolojisi ile yüz gençleştirme işlevi görüyor. Ameliyatsız bir işlem olan ulthera cilt için gerekli olan kolajen üretimini tetikleyerek cildin kendini doğal yollardan yenilemesine yardımcı olur.

Ulthera Nasıl Yapılır?

Geliştirilmiş bir teknoloji ile tasarlanan ulthera özel başlığı ile cilde temas eden ve alt katmanlara ses dalgaları gönderir. Yapılan bu nokta salgısı atışları ciltte hasarlı dokular oluşturur. Böylece kolajen üretimi artırılmaya çalışılır ve bu sayede cilt gergin ve canlı bir görünüme kavuşur. Ulthera teknolojisi ciltteki bağları güçlendirerek daha sıkı görünmesini sağlar. İşlem yaptırmadan merkezden ulthera fiyatı öğrenilmelidir.

Ulthera Kimlere Uygulanır?

Ulthera ile gençleşmek mümkündür. Bu nedenle 30 35 yaş üzeri herkese güvenilir bir şekilde uygulanabilir. Isı atışları ile en alt katmanlara kadar ulasılır ve memnuniyet verici mükemmel sonuçlar elde edilir. Ulthera fiyatı cilde uygulanan diğer işlemlerle birlikte hesaplanır.

Lipoliz Etki Ne Zaman Başlar? Kaç Seans Gerekir?

İncelme ve selülit tedavisinde yaygın bir şekilde kullanılan lipoliz iğne giderek popüler hale geliyor. Özellikle bölgesel inatçı yağların yok edilmesinde ve vücudun toparlanması unda önemli bir role sahiptir.

Lipoliz işlemi kişinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda kişiye özel planlanır. Bu nedenle belirlenecek seans sayısı tamamen kişinin vücut yapısı ile ilgilidir. Fakat 3. seanstan itibaren birçok kişi gözle görülür etkileri lipoliz iğne işlemi sonrası görecektir.

Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanır?

Belli bölgelerdeki yağlanmaları ve selülitleri yok eden lipoliz iğnesi özellikle doğum sonrası kadınlar için oldukça avantajlı bir uygulamadır. Vücudun her noktasına uygulanan bu işlem daha çok kol, bacak, basen, karın, çene altı gibi bölgelerdeki yağlanmaları yok eder.

Böylece lipoliz iğnesi ile sıkı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Lipoliz Diğer Yöntemlerden Farkı Nedir?

Lipoliz diğer zayıflama yöntemlerinden farklı olarak herhangi bir cerrahi müdahale gerektirmez. Bu nedenle bıçak altına yatmak istemeyen ve doğal yollardan kilo vermek isteyenler lipoliz iğnesi ile diledikleri şekilli vücuda kavuşabilirler.

Editör: TE Bilişim