Göğüs büyütme fiyatları son dönemlerde oldukça bayan tarafından tercih edilen göğüs büyütme ameliyatı birçok bayanın merak ettiği konular arasında yer alır. Küçük göğüs yapısına sahip olan kişiler daha estetik bir görünüme kavuşmak ve girdikleri ortamda daha özgüvenli bir duruşa sahip olmak için göğüs büyütme ameliyatı olmayı hayal ediyor.

Günümüz koşullarında estetik de gelinen noktaya bakılacak olursa bu işlemler artık çok kolay ve daha az ağrısız bir şekilde gerçekleştiriliyor. Doğru bir uzaman kişi tarafından yapılacak olan işlem ile istenilen görünüme kavuşmak mümkün hale geliyor.

Meme büyültme ameliyatı, liposuction yöntemi ile vücudun diğer bölümlerinden yağ dokusu alınarak yapılan bir işlem olduğu için liposuction fiyatları da merak edilenler arasında yer alır.

Göğüs Büyütme Nedir?

Daha dik, daha dolgun daha genç ve daha simetrik göğüslere sahip olmak göğüs büyütme ameliyatı ile artık mümkün. Göğüs büyütme estetiği halk arasında silikon ameliyatı olarak geçse de bu işlem için vücudun belirli bölgelerinden alınacak olan yağ dokusu sayesinde büyütme işlemi gerçekleştirilir.

Göğüs büyütme fiyatları yapılacak olan işleme göre değişiklik gösterir. Arzu ettiğiniz görünüme kavuşmak için, daha estetik ve sağlıklı göğüs yapısına sahip olmak ve toplum içinde daha özgüvenli bir duruşu sahip olmak için tercih edebilirisiniz. Silikon protez yardımı ile vücudun diğer bölgelerinden alınan yağ dokusu ile yapılmaktadır. 

Göğüs Büyütme Nasıl Yapılır?

Bazı kadınların meme dokusu küçük olabilir ve büyük olmasını istediklerinde bunun için bazı yöntemler kullanılarak göğüs büyütme estetiği yapılır. Bu estetikler göğüs büyütme fiyatları işlemin yapılacağı yere ve doktora göre farklı olabilir. En fazla kullanılan göğüs büyütme yöntemi silikon implantlar ile yağ enjeksiyonudur. Bunlar dışında az da olsa salin implantlar ve dolgu uygulanarak da göğüs büyütme yapılabiliyor.

Göğüs Büyütme Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Göğüs büyütme ameliyatı en fazla meme hacminden memnun olmayan kişilere yapılır. Emziren bir bayanın daha sonra göğüslerindeki hacmin azalması ile sarkan memeleri toparlamak için yapılır.  Ayrıca göğüs duvarında anomali oluşması nedeniyle meme yapısı gelişmemiş kadınlara göğüs büyütme estetiği yapılır. Bunlara ek cinsiyet değişimi yapan kişilere de estetikle göğüs yapıla biliniyor.

Liposuction Öncesi Bilinmesi Gerekenler?

Liposuction özellikle diyet veya sporla giderilemeyen karın bölgesindeki yağların estetik yöntemle giderilmesidir. Bu zayıflamak amacı ile yapılmak istenen bir estetik ameliyatı değildir. Liposuction yaptırmadan 3-4 hafta kadar önceden sigara, alkol kullanımı kesilmeli kan sulandırıcı hap kullanılıyorsa bırakılmalıdır. İşlemi yaptıracağınız yerden liposuction fiyatları öğrenilmelidir.

Liposuction Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

İşlemden sonra hastanın durumuna bakılarak 1-2 gün hastanede kalması istenebilir. Bu sırada hastaya demir takviyesi vitamini verilir. Vücudun sıkılaşması için ilk haftalarda korse giyilmesi önerilir. Ameliyatından olmadan önce liposuction fiyatları iyi araştırılmalı ona göre karar verilmelidir.

Liposuction Fiyatları 2021

Liposuction işlemi iyi bir hastanede ve işinde uzman cerrahlar tarafından yapılmalıdır. Bu yüzden her hastaneye ve doktora göre liposuction fiyatları değişiklik gösterebilir.

Yağ Aldırma Nedir? Kimlere Uygulanır?

Aslında tıbbi adı liposuction olan ameliyat halk arasında yağ aldırma olarak bilinir. Bu estetik operasyon geçmişten günümüze kadar en çok yapılan estetik ameliyattır. Yağ aldırma en çok kalça, basen ve de karın bölgelerine uygulanır. Yağ aldırma fiyatları yapılan işleme göre değişebilir.

Yağ Aldırma Yöntemleri Nelerdir?

Yağ aldırma iki yöntemde yapılabilir. Birincisi ameliyat ile yağ aldırma yöntemi ikincisi ise ameliyatsız yağ aldırma işlemleridir. Ameliyatsız işlemler lazer teknolojisi kullanılarak yapılır. Yağ aldırma fiyatları yapılan işleme göre farklılık gösterebilir.

Yağ Aldırma Tedavi Fiyatları 2021

Yağ aldırma işlemi ciddi bir operasyon olduğundan işinde uzman kişiler tarafından yapılması önemlidir. Operasyonu yapan doktora ve hastaneye göre yağ aldırma fiyatları değişebileceğinden belli bir fiyat verilmesi doğru olmaz.







 


 

Editör: TE Bilişim