Yüzün en belirgin noktasını oluşturan gözler yaşlanma ile birlikte yorgun bir ifadeye bürünür. Bu nedenle günümüz insanları için uygulanan göz kapağı estetiği genç bir görünüm elde etmek amacıyla kullanılır. Göz kapağı çevresinde meydana gelen ince çizgiler, sarkmalar ve düşüklükler göz kapağı estetiği ile tamamen yok edilir.

Göz Kapağı Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

İnsanların estetik kaygılarını ortadan kaldırmak amacıyla birçok yenilik ve uygulama bulunur. Göz kapağı estetiği yöntemleri içerisinde göz kapağı ameliyatı ve plexr lazer bulunur. Dolayısıyla göz kapağı estetiği fiyatları tercih edilen uygulamaya göre değişir.

Göz Kapağı Estetiği Öncesi Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Göz kapağı estetiği olmak isteyen kişilerin öncelikle uzman ve deneyimli kişilerden bilgi alması gerekir. Ayrıca göz kapağı estetiği fiyatları hakkında da fikir sahibi olmakta yarar bulunur.

Göz Kapağı Estetiği Fiyatları 2021?

Kişinin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda planlanan göz kapağı estetiği fiyatları tercih edilen merkez ve doktorun deneyimine göre farklılık gösterir.

Notouch Lazer Ameliyatı Fiyatları?

Notouch Lazer fiyatları en güncel hali ile ilgili hastalara yetkili birimler tarafından duyurulur. Teknolojik gelişmeler ışığında geliştirilen lazer tedavilerinden biri de no touch lazer uygulamasıdır. Göze dokunulmadan kısa sürede gerçekleştirilen no touch lazer tedavisi ile birçok göz rahatsızlığı giderilir.

Miyop ve astigmat hastaları gerçekleştirilen bu tedavi yöntemi ile Keskin ve net bir görüş alanına sahip olurlar. Yeni nesil lazer cihazları kullanılarak gözün hareketleri doğrultusunda lazer ışınları yardımıyla operasyon kısa sürede tamamlanır. Sık sık değiştirilen gözlük ve lens kullanımına karşılık no touch lazer fiyatları daha avantajlı kabul edilir.

No Touch Lazer Nedir?

Son teknoloji kullanılarak uygulanan no touch lazer tedavisi miyop ve astigmat tedavisinde kullanılır. Uzağı ya da yakını görme konusunda sorun yaşayan hastalar bu yeni uygulama sayesinde mucizevi bir şekilde net bir görüş alanına sahip olurlar. Göz problemlerini saniyeler içerisinde yok eden lazer tedavisi göze temas etmeden lazer ışınları yardımıyla operasyonu gerçekleştirir.

Notouch Tekniği Nasıl Uygulanır?

Göze damlatılan anestezik damla sayesinde lazer cihazı yardımıyla göz problemleri profesyonel anlamda yok edilmeye çalışılır. Yapılan bu uygulama ile göz ameliyata hazır hale getirilir. Ardından kullanılan lazer cihazı yardımı ile gözün hareketleri doğrultusunda lazer ışınları göze tutulur ve göz sorunları giderilir.

No Touch Lazer Yöntemi Hangi Hastalara Uygulanabilir?

Notouch lazer fiyatları birçok tedavi yöntemine göre daha avantajlı olduğu için günümüzde hastalar bu uygulama sayesinde kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. Özellikle yaygın görülen göz problemleri içerisinde bulunan miyop, astigmat, hipermetrop, yapılan kornea nakline karşılık astigmatı bir türlü geçmeyen hastalar ile keratokonus hastaları da bu tedavi yöntemini güvenilir bir şekilde yaptırabilirler.

Akıllı Lensin Yararları ve Avantajları Nelerdir?

Yepyeni bir teknoloji olan akıllı lens uygulaması kendine özgü tasarımı ve kullanımı ile tüm mesafeleri gözlük takmadan hastaların görmesini sağlar.

10 dakikalık bir işlem ile göz içerisine yerleştirilen akıllı lensler ömür boyu kullanılır. Kullanım sırasında hastaların göz numarasında herhangi bir ilerleme meydana gelmez. Akıllı lens fiyatları sürekli güncellenerek hastalara bildirilir.

Göz İçi Akıllı Lens Kimlere Uygulanır?

Görme problemi yaşayan ve gözlük takmak istemeyen hastalar için birebir tasarlanan akıllı lensler ideal bir seçenektir. Dolayısıyla 35-40 yaş üzeri tüm hastalar akıllı lens kullanabilirler. Akıllı lens fiyatları kullanacak bu ürünün kalitesine göre değişkenlik gösterebilir.

Akıllı Lens Fiyatları?

Güncel akıllı lens fiyatları hastanın görme derecesine ve kullanılacak ürünün türüne göre değişkenlik gösteriyor.






 

Editör: TE Bilişim