Gülderen Bilim Türk Sağlık Sen Eskişehir-Bilecik Şubesi Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Bilim yaptığı açıklamada şunları söyledi; “1965 Ankara doğumluyum, evli ve bir çocuk annesiyim.

Lise öğrenimimi Hacettepe Sağlık Koleji, Sağlık Hizmetleri Teknik Bölümü’nde tamamladım.

Sonrasında sırasıyla Anadolu Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Ön lisans ve Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Lisans programlarını başarıyla bitirdim.

36 yıllık meslek hayatıma; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Acil Laboratuvarı Sorumlu Teknikeri olarak devam etmekteyim.

1992 yılında, Türk Sağlık Sen Eskişehir-Bilecik Şubesi’nin kurulmasında yer alan 7 kurucu üyeden bir tanesiyim. Son 11 yılı Başkan Yardımcısı olmak üzere, 29 yıldır sendikamızın çeşitli kademelerinde görev aldım. 

Görev ve sorumluluk bilinciyle; dürüstlüğü ve adaleti ilke edinmiş, tecrübeyle dinamizmi bir araya getiren bir ekiple birlikte, 20 Kasım 2021 tarihinde yapılacak Türk Sağlık Sen Eskişehir-Bilecik Şubesi 7. Olağan Kurulu’nda Şube Başkanlığı’na aday olacağımı gurur ve heyecanla açıklamaktan mutluluk duyarım. 

Sağlık çalışanlarının yaklaşık %80’nini kadınlar oluşturmaktadır. Değerli yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte göreve gelmem halinde; sağlık çalışanlarının her zaman yanında olan Türk Sağlık Sen Eskişehir-Bilecik Şubesi’nin ilk kadın başkanı olacağım.

29 yıl önce çıktığımız bu yolda, sendikamızdan desteklerini esirgemeyen tüm çalışma ve dava arkadaşlarımızın, aynı şekilde destek olacaklarından hiç şüphem yoktur.

Sağlık çalışlarının şartlarının iyileştirilmesi ve zorluklarla mücadeleye devam etmek adına, tüm delege ve üyelerimizi 7.Olağan Kurulumuz ’da görmekten mutluluk duyar, saygılar sunarım.”

Editör: TE Bilişim