Temizlik çalışmalarını yeni bir anlayışla sürdüren Odunpazarı Belediyesi, temizlik hizmetlerinde teknolojik yenilikleri büyük bir başarı ile kullanıyor.

Yeni döneme girerken araç filosunu yenileyen belediye, Eskişehir’de sadece kendi bünyesinde bulundurduğu konteyner temizleme aracı ile konteynerleri temiz bir şekilde vatandaşların hizmetine sunuyor.

İlçe genelinde faaliyet gösteren “Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı”, konteynerleri içindeki çöpleri çevreye dağıtmadan düzenli bir şekilde toplamanın yanı sıra, modern donanımı ile 3 dakika içerisinde temizleyerek yeninden vatandaşların hizmetine sunuyor.

Çevre dostu araç, pis suyu kendi içerisinde barındırarak dışarı vermiyor. Yıkama işleminin yanı sıra doğaya zarar vermeyen özel solüsyonlar ile dezenfekte edilen konteynerler pırıl pırıl bir hale getiriliyor.

Uygulamaya ilk olarak Ihlamurkent Mahallesinde başlayan ekipler, mahalle genelinde bulunan konteynerleri “Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı” ile temizleyerek çevre ve insan sağlığının korunması için önemli bir hizmeti yerine getirdi. 

Editör: TE Bilişim