Karbon peeling fiyatları seansların sayısına göre farklılık oluşturur. Yağlı cilt hastaları için geliştirilmiş yöntemdir. Sonucu ile tüm hastaların isteklerini karşılamaktadır. Kimi hastalar akne tedavi yöntemi olarak görsede yaşlanmanın karşıtı olarak da bilinmektedir. Karbon peeling fiyatlarını doktorunuz ile görüşme sağlayarak öğrenebilirsiniz.

Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?

Karbon peelin uygulaması için; yaşlanmanın ilk belirtileri yaşayanlar, sivilce sonrası izleri olanlar, artan yağ içeriği sahip kişiler , donuk ten rengi sahip kişiler gibi nedenlerle gelen kişilere uygulanma sağlanır. Karbon peeling fiyatları ise doktor belirler.  

Karbon peeling ile lazerle soyma yöntemi  tüm cilt tipleri tarafından mükemmel şekilde tolere edilir , ancak bir dizi önemli sorunu çözdüğü için yağlı ciltler için en uygun olanıdır: sebum salgısını azaltır, gözenekleri sıkılaştırır ve temizler, iltihap sonrası rahatlamayı dengeler. Bundan dolayı yağlı ciltlerin vazgeçilmezi halindedir.

Karbon Peeling Fiyatları

Karbon peeling fiyatları doktorunuz ile belirleme sağlamalısınız. Seanslar ve yüzünüzün durumuna göre fiyat farklılıkları oluşmaktadır.

Soğuk Lipoliz Nedir?

Lazer lipoliz, lazer aletleri ve aplikatörleri ile donatılmış özel ekipmanlar kullanılarak gerçekleştirilir. Aplikatörler sorunlu alanların yüzeyine sabitleyerek işlemlerine devam eder.  Yüksek soğuk sayesinde yağ hücrelerini parçalama yada vakumla çekme işlemi yapılmaktadır. Hem bayanlar hem baylar için bu yöntem kullanılır. Soğuk lipoliz fiyatları cinsiyete göre değişim göstermez.

Soğuk Lipoliz Nasıl yapılır?

Soğuk lazer lipoliz vücudun ve yüzün her bölgesine uygulanabilir. Bu durumda, sadece yağ dokusu hacminde bir azalma değil, aynı zamanda sorunlu alanların güzel ana hatlarının oluşumunun olması bu tedavi sayesinde mümkündür. Yanaklar, çene , boyun , dekolte, kolların iç yüzeyi, göbek, yanlar, arka gibi yerlerler birlikte dizler, incikler, uyluklar, kalçalar vb. yerlere de soğuk lipoliz işlemleri uygulanmaktadır.

Bir soğuk lipoliz kullanımı, özellikle tatilden, düğünden, halka açık bir görünümden ve diğer önemli yaşam olaylarından önce önemli olan düzeltme ve dönüşümün hızlı bir şekilde sonuçlanmasına yardımcı olur. Soğuk lipoliz fiyatları hangi bölge uygulanacaksa fiyatları değişiklik arz eder.

Soğuk Lipoliz Yöntemleri Nelerdir?

Lazer lipoliz, yaptırmak isteyen kişinin yaşı, cildinin ve dokularının bireysel özellikleri ne olursa olsun, yağ birikintilerinin düzeltilmesinde öngörülebilir bir pozitif sonuç elde etmenizi sağlamaktadır. Yöntem, figürün karmaşık problemlerini çözmede kendini kanıtlamıştır, yüzleşir ve bir dizi ilgili avantaj göstermektedir. Soğuk lipoliz fiyatları ise doktor tarafından belirlenir. Bu yöntem sayesinde birden çok farklı yaş türlerinden hasta gelmektedir. İşlem yapılırken her hangi ağrı olmamaktadır. Hızlı sonuçlar alınmaktadır. Tek işlem de bile 2-3 cm arasında yağ azalması görülür.

Altın İğne Nasıl Uygulanır?

Altın iğne yöntemi için toplam hazırlık ve işlem süresi yaklaşık iki saattir. Bu yöntem için kurul onaylı bir dermatolog, plastik cerrah veya kozmetik cerrahtan işlemler yaptırmanız gerekir. En iyi sonuç almak istiyorsanız en az dört veya daha fazla seansa ihtiyacınız olabilir. Seans zamanlarını doktorunuz belirlerken ayrıca altın iğne fiyatları da belirlemektedir.

Altın İğne Uygulaması Ne İşe Yarar?

Altın iğne, cildi delmek ve delme sayesinde cildi yenilemek için kullanan bir dermaroller yöntemidir. Tedavinin amacı, daha pürüzsüz, daha sıkı, daha tonlu bir cilt için yeni kolajen ve cilt dokusu oluşturmaktır. Altın iğne genellikle yüzde kullanılır ve çeşitli yara izlerini, kırışıklıkları ve geniş gözenekleri tedavi edebilir. Tedavi yöntemlerinin değişiklikleri sayesinde altın iğne fiyatları da değişim gösterir.

Altın İğne Hangi Mevsimde Yapılır?

Altın iğne her mevsim de yapılmaktadır. Burada önemli olan husus işlem sonrasında cildi bakımlı tutmaktır.

Altın İğne Fiyatları 2021

Altın iğne fiyatları seanslara ve uygulanacak bölgenin durumlarına göre değişim gösterir. Uzman doktordan fiyatlandırma için yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim