Bölgesel incelme için tercih edilen liposuction aynı zamanda insanların yağlarından hızlı bir şekilde kurtulma amacı için tercih edilir. Günümüzde bu yöntemlerin gerçekleştirilmesi ile birlikte basen karın gibi bölgelerde ortaya çıkan kötü görünümlerin de giderilmesi temin edilmiş olur. Aynı zamanda bu yöntemlerin gerçekleştirilmesi ile birlikte hastaların tedavisinde etkin bir sonuç alınmış olur.

Liposuction Nedir?

Halk arasında yağ aldırma işlemi olarak bilinen liposuction yönteminde kanallar aracılığı ile sıvılaştırılmış yağların vücuttan atılması temin edilir. Bunun yanında katı halde bulunan yağ hücrelerinin sıvı hale getirilmesi için birden fazla teknik kullanılır. Bazen ses dalgaları bazen ise lazer yöntemi ile hastaların etkin bir şekilde incelmesi sağlanır.

Liposuction Kimlere Uygulanır?

Vücut kitle indeksi belirli değerler arasında bulunan ve aynı zamanda vücut deri kısma elastikiyet özelliklerini kaybetmemiş hastalarda uygulanan bir yöntemdir. Günümüzde liposuction etkin bir kilo verme yöntemi olmayıp daha çok insanların bölgesel olarak zayıflama ve estetik beklentilerini karşılayan bir yöntemdir.

Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Hastalarda birden fazla yöntem kullanılır. Soğutmalı yöntem gibi konforlu yöntemlerin yanında ses dalgalarının kullanıldığı vaser yağ aldırma işlemleri de bulunur. Aynı zamanda lazer yöntemleri de kullanılarak hastaların yağ hücrelerinin vücuttan atılması mümkün olur. Bazı yöntemler daha basit ve daha konforlu olabilir.

J-plasma Nasıl Yapılır?

Hastalarda vücudun daha sıkı bir görünüm kazanabilmesi için son yıllarda j plasma yöntemi sıklıkla kullanılır. Bu yöntem ile helyum atomları radyo frekans yöntemleri ile ilgili hedeflere gönderilerek vücudun daha sıkı bir forma kavuşması temin edilir. Yöntemde kanlı bir işlem olmadığı için ve etkin sonuçları bulunduğu için tercih edilir.

J-plasma Neden Yapılır?

Hastalarda daha sıkı bir cilt görünümü kazanmak için j plasma yöntemi kullanılır. Aynı zamanda hastaların ağrısız ve konforlu bir şeklide formda kalmasını temin için kullanılan bir yöntemdir. Söz konusu yöntemin gerçekleştirilmesi aşamasında hastaların beklentilerini karşılayan çözümler temin edilir. Özellikle son zamanlarda bu yöntemin gerçekleştirilmesi ile birlikte hastalarda anti aging çözümleri sağlanmış olur.

J-plasma Avantajları Nelerdir?

Bu yöntemin en önemli avantajları arasında konforlu olması başta gelir. Aynı zamanda j plasma yöntemi ile hastaların derisinde herhangi bir kesi oluşturulmadan da tedavi sağlanabilir. Bu nedenlerden dolayı tercih edilir.

Karın Germe Nasıl yapılır?

Estetik beklentileri karşılamak için kullanılan bir diğer yöntem ise karın germe yöntemidir. Karın bölgesinde ortaya çıkan yağlanmalar zamanla kötü bir görünüm ortaya çıkarır. Bu nedenle karın bölgesinde daha gergin bir görünüm için yağ alma gibi işlemlere ihtiyaç duyulur.

Karın Germe Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hastaların karın germe yöntemlerinden sonra ağır kaldırmaktan kaçınması gerekir. Yine hastaların bu tedavi sonrasında başarılı olması için gerdirme ya da benzeri hareketlerden kaçınması hafif eğik bir şekilde gezinmesi önem taşır.

Karın Germe Yöntemleri Nelerdir?

Karın ile ilgili bu karın germe yöntemlerinin gerçekleştirilmesi aşamasında hastalarda birden fazla yöntem tercih edilir. Öncelikle yağ aldırma ile birlikte karın iç kısmında bulunan yağlar alınmış olur. Sonrasında ise karın kasları gerdirilerek daha gergin ve düz bir görünüm elde edilir. Sonuç olarak hastaların karın bölgesinde istenilen bir incelme ve düzleşme sağlanmış olur.

Karın Germe Fiyatları

Sağlık merkezlerine bağlı olarak fiyatlar değişiklik gösterir. Günümüzde kullanılan yöntemlerin de bu aşamada etkili olduğu söylenebilir. Aynı zamanda hastanın beklentileri de fiyatlar üzerinde etkilidir. Son zamanlarda karın germe fiyatları daha makul seviyelerde gerçekleşir ve insanların hızlı bir şekilde sonuç alması mümkün olur.

Editör: TE Bilişim