Meme büyütme ameliyatı ile göğüslerin şekli ve yapısı değişir. Ankara meme büyütme hastaların ihtiyacı ve isteği doğrultusunda dolgun ve hacimli göğüsler elde etmek amacıyla modern yöntemler kullanır.

Ankara meme büyütme, meme büyütme estetiklerinde daha çok implant silikon kullanılır. Bu yöntemi tercih etmeyen bayanlara ise hastanın kendi vücudundan alınan yağ enjeksiyonu göğüslere transfer edilir.

Meme Büyütme Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Meme büyütme ameliyatı sonrasında hastaların doktor tarafından önerilen tüm kurallara dikkat etmesi gerekir. Bu süreçte ağır iş, egzersizlerden uzak durmak ve meme korsesi kullanmak gerekir. Ankara meme büyütme hastaları yakından takip ederek sorun yaşama ihtimalini ortadan kaldırır.

Meme Küçültme Nedir ve Kimlere Uygulanır?

Estetik kaygıların dışında medikal sebeplerden dolayı da meme küçültme ameliyatı tercih edilir. Amaç büyük ve sarkmış göğüslerden fazla meme dokusunu alarak vücut hatları ile orantılı hale getirmek. Ankara meme küçültme omuz ve sırt ağrılarına neden olan memeleri daha şekilli hale getirir.

Meme Küçültme Nasıl Yapılır?

Uzman cerrahlar tarafından gerçekleştirilen meme küçültme ameliyatı sırasında hastaya genel anestezi uygulanır. Hastadan alınacak fazla yağ dokusu önceden belirlendiği gibi göğsün altından ya da koltuk altından göğüs içerisine doğru ilerlenir. Belirlenen fazla yağ dokusu alınarak vücuttan atılır ve göğüs yeniden şekillenmeye çalışılır. Ankara meme küçültme hastanın istediği boyutta ve eşit büyüklükte göğüsler elde etmesine yardımcı olur.

Meme Küçültme Kimler Olmalı?

Meme küçültme ameliyatı genellikle aşırı kilolu kişilere, emzirme sonrası sarkan göğüslere ve genetik faktörlerden dolayı iri göğüslere sahip kişilere uygulanır.

Meme Küçültme Fiyatları

Güncel estetik fiyatları estetiğin türüne ve uygulanacağı bölgeye göre değişkenlik gösterir. Ankara meme küçültme fiyatları yapılan ön görüşme ve muayeneler sırasında belirlenir.

Liposuction Nasıl Yapılır?

Ankara liposuction cerrahi bir müdahale gerektiren liposuction tekniğinde başarılı neticeler ortaya koyar. Uzmanlar gözetiminde hedeflenen bölgeye atılan milimetrik kesiler neticesinde deri altında bulunan yağ hücreleri sıvı hale getirilir.

Daha sonra sıvı hale getirilen yağ hücreleri ince kanüller ve vakumlama cihazı aracılığı ile vücuttan atılır. Böylece birçok kişi estetik açıdan daha belirgin vücut hatlarına kavuşur. Ankara liposuction uygulama sırasında hastalarda kullanmış olduğu lokal anestezi ile hasta konforunu en üst düzeyde sağlar.

Liposuction Nedir?

Kötü yaşam tarzı ve genetik faktörlerden dolayı günümüzde birçok kişi bölgesel incelmeyi hedefler. Bölgesel incelme yöntemlerinden biri olan liposuction vücudun farklı noktalarında biriken yağ hücrelerini sıvı hale getirir. Ardından sıvı hale getirilen fazla yağ hücreleri kullanılan ince borular yardımı ile dışarı atılır. Kullanılan bu uygulama sayesinde vücut hatları orantılı hale getirilir.

Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Son dönemlerin en çok tercih edilen bölgesel incelme yöntemlerinden biri olan liposuction farklı yöntemler halinde kişiye uygulanır.

Ultrasonik liposuction işleminde daha çok hedeflenen bölgeye ultrasonik titreşimler gönderilerek yağ hücreleri eritilir. Lazer ile gerçekleşen liposuction uygulamasında ise lazer ışınları kullanılır ve yağ hücreleri lazer ışınları sayesinde sıvı hale gelir.

Islak liposuction tedavisinde yağ hücreleri sıvı madde ile doldurulur ve şişirilir. Daha sonra atılan kesiler yardımı ile şişirilen yağ hücreleri vücuttan atılır.

Liposuction Hangi Durumlarda Yapılır?

Belirgin kıvrım ve vücut hatlarına sahip olmak isteyen birçok kişi sağlık durumunun da elverişli olması halinde liposuction tekniğine yönelir. Liposuction tekniğine yönelen kişiler diyet, spor ve egzersizler ile herhangi bir netice alamayan kişilerdir. Ankara liposuction sağlık durumu yapılan işlemlere herhangi bir sorun teşkil etmeyen hastalara liposuction işlemini uygular.



 

Editör: TE Bilişim