Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi Başhekimliğine getirilen Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kayıhan Çağlar, “Sağlıklı yaşam güvenli gelecek için, her şeyden önce herkese sağlık” sloganı ile yola çıktıklarını söyledi.
Toprak Sağlık Grubu bünyesinde bulunan Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi’nin Başhekimi Op. Dr. Kayıhan Çağlar, Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi’nin Eskişehir’in özel hastanecilik sektöründe ilk müteşebbis işletmesi olduğuna dikkat çekti. Çağlar, “Hastanemiz, Kasım 2014’ten beridir de Toprak Sağlık Grubu’nun iştirakleri arasındadır. Geçen zaman içerisinde kazanılmış; kurumsallık, bilgi birikimi ve deneyimi Toprak Sağlık Grubu, kendisine özgü duygu ve düşünce, amaç ve hedefleri ile harman etmiştir. Sonuçta, sunulan sağlık hizmetinin ölçüsü ‘Sağlıklı yaşam güvenli gelecek için, her şeyden önce herkese sağlık’ ilkesi ile tayin edilmiştir. Bunun için Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi, branşında güncel, donanımlı ve tecrübeli, hastasına yaklaşımında samimi, titiz ve güvenilir; ayrıca ilimiz ve bölgemizde tercih, telkin ve tavsiye edilen hekim kadrosunu bünyesine dahil ederek kuvvetlendirmiştir. Hastaların hekim tercihinde bulunabileceği sayıda ve alanında isim yapmış hekim seçeneklerini uhdesinde bulundurmuş, hekime erişilebilirlik noktasında her türlü konfor ve kolaylığı sağlamış, doğru teşhis ile uygun tedavi şeklinin birlikteliğini temin etmiştir. Bunlarla yetinmeyerek ‘Alet işler, el övünür’ atasözündeki gibi günümüz tıp teknolojisinde uygulanan her türlü teknolojiyi hasta yararına sunmuştur” dedi.
“BİZE KARŞI DUYDUĞUNUZ GÜVENE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi’ne karşı duyulan güvene layık olmaya çalışacaklarını ifade eden Başhekim Op. Dr. Çağlar, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Hastalarımıza karşı olan görev ve sorumluluklarımızın bilincinde olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şeyh Edebali’nin nasihatinde bulunan; ‘Ey Oğul! İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ tavsiyesi şiarımızdır. Sağlıklı günlerde buluşmak dileği ile şen ve esen kalınız, diyorum.”
Editör: TE Bilişim