Özel Gürlife Hospital “Doktorum Evde” Uygulaması ile Hastalarına Online Destek Veriyor.
Özel Gürlife Hospital COVID-19 salgını sebebiyle çeşitli sebeplerle dışarıya çıkamayan hastalarına online destek vermeye başladı.  Randevusu olan ancak hastaneye gitmekte tereddüt yaşayan, yaş durumundan dolayı dışarı çıkamayan, COVID-19 şüphesi olan hastalar online olarak uzman hekimlerden bilgi alabilecekler.
Uygulama kapsamında hastalar evden çıkmadan, cep telefonları üzerinden Özel Gürlife Hospital doktorlarına ulaşarak rahatsızlıklarını aktarabiliyor. Hekimin gerekli görmesi durumunda, hastaya tahlil ve tetkikler için kuruma gelmesi öneriliyor. 7/24 web sitesi üzerinden alınabilecek randevularla, Saat 10:00-16:00 arasında gerçekleştirilecek olan online görüşmeler … /…/…tarihine kadar ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Detaylı bilgi ve randevu için 444 2 026 numaralı hattan iletişim sağlayabilecekler. 
Özel Gürlihe Hospital Başhekimi Dr. Ali Özdemir “Herkesin evinde kalabilmesi için, Gürlife Hospital hekimleri ve çalışanları olarak bu uygulamayı hayata geçirdik. Bizler sizin için buradayız, sizler sağlığınız için evde kalın” diyerek açıklamada bulundu.

Editör: TE Bilişim