Penis estetiği erkeklerde cinsel organ estetiği şeklindedir. Genellikle penis estetiği penis büyütme operasyonudur. Erkekler de doğuştan veya sonradan oluşan bazı etkiler ile penis büyüklüğü azalabilir ve işlevi değişebilir.

Penis Büyütme Ameliyatı Nedir?

Bu nedenle   problemler genellikle penisin kısa ve veya ince olması, eğrilmesi şeklinde büyütme operasyonları şeklinde gerçekleşir. Ayrıca penis büyütme ameliyatı erkekler de penisin normal ölçülere ulaşması için gerçekleşen operasyonlardır.

Penis büyütme ameliyatı genellikle küçük boydaki penislerde   enine ve   boyuna ortalama olarak 2-3 santimetre kadar büyütülmesi operasyonlarıdır. Tamamen etkili olan sağlıklı ve kalıcı penis büyütme için tıbbi tedavi uygulamaları tercih edilir.

Penis Büyütme Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Penis büyütme ameliyatları genellikle   farklı biçimlerde gerçekleştirilebilir. Bazı durumlar da sadece cerrahi müdahale seçeneği veya farklı tedavi yöntemleri bulunur.   Penis büyütülmesi operasyonlarında genellikle 3 değişik aşama gerçekleştirilir. İlk aşama da   cinsel organın gövdesine bağlı olduğu leğen kemiğinden ayrılarak gerçekleşir.

Bu işleme de doğrudan 2-3 santim kadar penis dışarı kaydırılır. Diğer aşama da   penis çevresinde yer alan dokuların tabana bastırılarak uygulama yapılmasıdır. En son alana da   göbek bölgesi ile   yağ dokuları   penis çevresine enjekte edilir. Böylece penis şeklinde gözle görülür düzeyde kalınlaşma elde edilir.

Penis Büyütme Mümkün müdür?

Günümüzde penis büyütme için birçok ürün ve cihaz vardır. Aynı zaman da ilaçlar, kremler, penis ağırlıkları, pompalar ve uzatma cihazlar da kullanılır. Fakat bu yöntemler kalıcı olmamakla birlikte sağlıklı da değildir. Ayrıca penis uzatma cihazları ve penis ağırlıkları da   büyüme sağlamaz.

Penis büyütme sadece penis büyütme ameliyatı ile gerçekleşebilir. Buna istinaden gerçek anlamda penis büyümesi cerrahi müdahaleler ile gerçekleşir.    Penis büyütme sadece profesyonel doktor kliniği üzerinden gerçekleştirilir.  Ayrıca cerrahi yöntem dışından lazer ve radyo frekans ile tedavi seçenekleri   penisin gözle görülür düzeyde büyümesine neden olur.

Penis Uzatma Ameliyatları

Penis uzatma ameliyatı genellikle erkek cinsel organı uzatma ameliyatı şeklindedir. Bu ameliyat genellikle Penis ve leğen kemiği arasındaki dokular ile gerçekleşir. Ayrıca penis içerisinde bağlar belli adımlara göre kesilerek işlem sağlanır. Bununla birlikte ameliyat penis öne doğru çekilerek uzatılır.

Bir diğer penis büyütme fiyatları uzatma operasyonu da penis kökündeki yağlar ile gerçekleşir. Bu yağlar tahliye edilerek   penis şekline uygun olarak işlem sağlanır. Sonrasında cinsel organın   şekillendirilmesi ile penisin ve görüntüsünün uzatılması sağlanır. 

Penis Büyütme Ameliyatı Öncesi

 Penis büyütme ameliyat öncesi mutlaka   aspirin kullanılıyorsa 10 gün önce kesilmelidir. Aynı zaman da herbal bitki çayları ve diğer kan sulandırıcı ilaçlar da kesilmelidir. Bu ilaçlar   ameliyattan en az 7-10 gün önce kesilmesi önemlidir.  Ayrıca ameliyat öncesi e vitamini kullanmak risklidir.

Aynı zaman da    sarımsak tüketmek de riske neden olur ve tavsiye edilmez. Bu durumlar ameliyat öncesinde   kanamaya neden olabilir. Ameliyat öncesinde ayrıca erkeklerin asla çok ağır diyet yapmanız tavsiye edilmez. Bununla birlikte ağır diyetler ameliyat sonrası iyileşmeyi önler. 

Ameliyat öncesinde penis büyütme ameliyatı araştırılarak ameliyat öncesi ödeme yapmadan grip veya nezle gibi rahatsızlıklar da doktora bildirilmelidir. Çünkü ameliyat ertelenebilir. Bunun yanında ameliyattan 2 hafta öncesinden itibaren sigara içilmemelidir. Bunun nedeni sigaranın yara iyileşmesini yavaşlatması ve    yağın tutma oranını azaltmasıdır. 

Penis Büyütme Ameliyatı Sonrası

Penis büyütme ameliyat sonrası penis üzerinde hastaya 2 gün gevşek sargı uygulanır. Sonrasında 2 gün pansumana gerek olmaz. Penis ve çevresi ameliyat yeri açık kalabilir.

 Erkekler de duş alınma serbesttir. Aynı zaman da penis büyütme fiyatları erkekler ameliyat sonrası hemen idrar yapılabilir. Buna istinaden erkeklerin idrar yapmaya bir engeli bulunmaz.

Penis Büyütme Fiyatları

Penis büyütme operasyonları ve penis büyütme fiyatları işlemlerin türüne göre değişebilir. Bunun nedeni uygulanan cerrahi müdahalelerdir.

Ayrıca operasyonun gerçekleştiği hastane veya klinikler de penis büyütme fiyatları için etkilidir. Özellikle penis büyütme fiyatları operasyonu gerçekleştiren hekimin uzmanlığı da etkiler.



 

Editör: TE Bilişim