Söyleşiyi videodan izleyebilirsiniz

Esgazete’nin sorularını yanıtlayan Eskişehir Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Nurcan Öcal, hem sağlık çalışanları için hem de Eskişehir halkı için eğitimici projeler ürettiklerini söyledi.

Tüm sağlık çalışanlarını bir çatı altında toplayarak çalışmalar yaptıklarını,  Eskişehir halkı ve sağlık çalışanları için çok güzel projelerİ olduğunu vurgulayan Öcal, KÖK Hücre ile ilgili toplumsal eğitimler yaptık. Organ Nakli için hem sağlık çalışanları hem de halkımız için eğitim çalışmalarımız var. Tiyatro çalışmalarımız olacak. Futbol kulübü kurmak istiyoruz. Eskişehir halkına yönelik toplumsal şiddet arttı. Sağlık çalışanlarına yönelik de arttı. Hem şehir halkına ve gerekli yerlere eğitimler vermek istiyoruz. Bunlarla ilgili projelerimiz var. Hastanelerde kütüphane oluşturmak gibi projemiz var. Çocuk Esirgeme Kurumu ile yaptığımız bir proje var. Oradaki çocukların ruhsal sağlıklarını değiştirmek ve destek vermek anlamında bir proje var" dedi.

Sağlık çalışanlarının derneğe büyük ilgi gösterdiklerini vurgulayan Öcal, "İnsanların buna büyük ihtiyaç olduklarını içine girince öğrendik. Bu bizi hem umutlandırıyor hem de dernek olarak sorumluluğumuzu arttırıyor. Hedefimiz tüm sağlık çalışanları. Hem meSlek alanında eğitimler düzenleyelim, hem de sosyo-kültürel etkinliklerle motivasyon olsun ve  biraraya gelelim diyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim