Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak Bilecik Sağlık Sen Şubesi Genel Kuruluna katıldıktan sonra Eskişehir’e geldi.

Bilecik’te Sağlık Sen Şubesi Genel Kuruluna katılan Hasan Hüseyin Köksal ve ekibi Kendisini Eskişehir’e davet etti. Çırak, Eskişehir’de sıcak bir karşılama ile Odunpazarı’nde özel bir çay bahçesinde Eskişehir Sağlık Sen Şubesi delegeleri ile bir araya geldi.

26 Ekim 2014 Pazar günü yapılacak olan Genel Kurulda Başkan Adayı olan Hasan Hüseyin Köksal, “Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çırak davetimizi kırmamış ilimize teşrif ederek çok değerli 5 saatini bize ayırmıştır. Bize verdiği bu önem ve teşriflerinden dolayı Kendisine şükranlarımı sunarım.  Biz haksızlıklara karşı haklının yanında bireysel çıkar gözetmeksizin, sendikamızı basamak olmaktan kurtarmak ve sadece sağlık çalışanlarımızın hakettiği yere gelmesine katkı vermek için aday olduk. Sayın şube delegelerimiz bize bu yetkiyi vermeleri halinde hiç durmadan çalışacak Eskişehir’deki üye sayımızı % 90’lar seviyesine çıkaracağız. Sadece Sağlık-Sen üyelerinin değil tüm sağlık çalışanlarının temsilcisi olacağız”dedi.

 Çırak, sağlık çalışanlarına umut dolu mesajlar verdi. Çırak,”Eskişehir’i delege seçim sürecinde dikkatli bir şekilde takip ettik. Çok heyecanlı zorlu bir seçimi geride bıraktınız. Şu an da yönetime talip olan genç dinamik bilgi donanımlı bir ekiple birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Bizler Genel Merkez yöneticileri olarak sağlık çalışanlarının daima yanında olduk. Özellikle bizden şu anda talep edilen döner sermayelerin emekliliğe yansıtılması, izinlerden dolayı dönerden azami % sadece 20’sinden kesinti yapılması öncelikli hedeflerimizdendir.

Pazar günü yapılacak olan Genel Kurul toplantısının tüm Eskişehir sağlık camiasına hayırlar getirmesini diliyorum”dedi. 

Editör: TE Bilişim