Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdulbaki Tekin 26 Ekim’de yapılacak olan 4’üncü olağan kongrede Hasan Hüseyin Köksal’ı desteklediklerini bildirdi.
2 Temmuz 2012 tarihinden beri Şube Başkanı olarak görev yaptığını ifade eden Tekin, “Biz sendikada görev aldığımızda Sağlık-Sen üye sayısı 1032’ydi. Şu anda üye sayımız yaklaşık 3400 civarında,  bütün kurumlarda yetkili sendikayız” dedi. Yaptıkları delege seçimi sonucunda 3 adayla yarıştıklarını söyleyen Tekin,  “Ben, mevcut şube başkanı olarak istediğim delege sayısına ulaşamadığımdan Hasan Hüseyin Köksal kardeşimi delegelerimizle birlikte destekleme kararı aldık. Müdürlük beklentisi olmadığı kanaatine vardık ve sendikamızı daha ileriye götürebileceğine inandığımız için 26 Ekim’de yapılacak olan 4’üncü Olağan kongrede Hasan Hüseyin Köksal ve ekibini destekliyoruz” dedi.
“SAĞLIKTA DEĞİŞİM GELİYOR"
Hasan Hüseyin Köksal ise yaptığı açıklamada, “ Sendikal mücadelede Abdulbaki Tekin kardeşimizden aldığımız bayrağı sendikal anlamda götüreceğimize söz veriyoruz. Bu geç bir birleşme oldu ama artık biz biriz, ekibiz bundan sonra Eskişehir adına sağlıkta değişim geliyor. Sağlıkta değişim birlikte omuz omuza yapacağız” dedi.

Deniz Sevim
Editör: TE Bilişim