Eskişehir’de Toprak Sağlık Grubu (TSG) bünyesinde bulunan hastanelerde çalışan personel ve doktorlar iftar yemeğinde bir araya geldi. 
Toprak sağlık Grubu Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi, Özel Eskişehir Sakarya Hastanesi çalışanları, doktorları grubun bünyesinde bulundurduğu MadameTadıa Otelde düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Hastane yönetimi tarafından düzenlenen iftar yemeğine hastane çalışanları ve yöneticilerinin katıldığı program iftar öncesinde Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. Özel Eskişehir TSG Anadolu ve Özel Eskişehir Sakarya Hastanesi bünyesine yeni katılan doktorlar da ekip arkadaşlarıyla tanışma ve sohbet etme fırsatı buldu. Yoğun katılımın sağlandığı programda konuşan Toprak Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Toprak, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirtti.
Toprak Sağlık Grubu bünyesinde 482 çalışanı ile büyüyen bir aile olduğunu sağlık alanında çalışmanın çok özveri gerektirdiğini ifade eden Toprak, “Sizler insan sağlığı için çalışanlarsınız. Bizim için sağlık çok önemli. Vatandaşlarımıza en üst seviyede hizmeti sizler sayesinde veriyoruz .Yemeğimize katılarak bizleri onurlandıran, kıymetli misafirlere, değerli doktorlara ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. Gecede; Özel Eskişehir TSG Anadolu, Sakarya Hastanesi çalışanları ve doktorları dua ederek iftarını açarken; masalarda, sohbetin tadını çıkardılar” dedi.


Editör: TE Bilişim