Fizyomer Terapia, Eskişehir Aile Hekimleri Derneği üyelerini iftarda ağırladı.

Fizyomer Terapia Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve Tıbbi Direktörü Dr. Türkan Tünerir, Eskişehir Aile Hekimleri Derneği Başkanı Kazım Tırpan ile yönetim kurulu üyelerine merkezi gezdirerek; sağlık alanındaki çalışmalarını anlattı. Dr. Tünerir, ardından  Eskişehir Aile Hekimleri Derneği üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

AİLE HEKİMLERİ REHABİLİTASYONUN BİR PARÇASI

Tünerir, iftar programı ile doktorlarla biraraya gelme olanağı bulduklarını ifade ederek; “Doktor arkadaşlarımızla iftarda bir araya geldikten sonra fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamalarıyla ilgili bilgiler verdik. Bu alanda yeni trendler, tedaviler ve uygulanan yeni cihazların neler olduğu konusunda konuştuk. Aile hekimlerimiz de rehabilitasyonun bir parçası gibiler, çünkü uzun süreli hastalığı olan hastaların tedavisi ve takibini yapmaktalar. Onlar da merkezimizin çalıştığı konularda bilgi sahibi olduğunda kendi hastlarına daha fazla yardımcı olabilecekler” dedi.

 YENİ TEKNOLOJİLER VE TEDAVİLER

Özellikle çözümsüz gibi görünen bazı hastalıkların, yeni tedaviler ve teknolojik cihazlarla tedavilerin mümkün hale geldiğini anlatan Tünerir, sözlerine şöyle devam etti:  “Günümüz tıbbının getirdiği imkânlarla o hastalıkların tedavisinde de başarılı sonuçlar alabiliyoruz. Önceden üç, dört ayda yürütebildiğimiz felçli bir hastayı yeni cihaz yardımıyla bir ayda yürütebiliyoruz. Bu kapsamda yurtdışında uygulanan tıbbi tedaviler ülkemizde de mevcut artık, bu tıbbi uygulamaları, inovatif teknolojileri tedavi salonlarımızda uyguluyoruz.”

 
Editör: TE Bilişim