Eskişehir Türk Sağlık-Sen Başkanı Hüseyin Kararman ve sendika üyeleri, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bahçesinde bir restaurantta kahvaltıda buluşarak istişare toplantılarını yaptılar. Toplantıda sendika üyeleri görüşlerini bildirdiler ve toplantıda emeği geçenlere törenle plaket ödülleri verildi.
Türk Sağlık Sen Başkanı Hüseyin Kararman yaptığı konuşmada, ''Sendika üyelerimizin performanslarını beğeniyorum. Her üyemiz bizler için değerlidir. 2000 civarında sendika üyemiz vardır. Eskişehir ve Bilecik  ili ve ilçelerindeki hastanelerimizi muhtelif aralıklarla dolaşıyoruz. Her geçen gün üye sayımız artmaktadır. Bundan  sonra istişare toplantılarımızı, sendika binasında yapacağız. Ayrıca sendikamızın önceki yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı plaket vermeyi düşündük. Bundan önce yönetim kurulunda görev yapan Kayıhan Çağlar, Emin Karaman Kaya, İlhan Yenilmezsoy, Osman Kaya, Orhan Çay, Murat Durna, Hakan Dede'ye üyelerimiz huzurunda törenle  plaket vererek ödüllendirdik'' diye ifade etti.
Dilek ve temenniler bölümünde; sendika üyeleri görülerini ve fikirlerini belirttiler. Sendika üyesi Ayşe Kan yaptığı konuşmada herkesi duygulandırdı ve şunları söyledi, ''Eşim, güneydoğu gazisidir. Ülkem uğruna ben ve eşim çok hizmet verdik Eşim güney doğuda yaralandığında ben ve eşim çok sıkıntılar çektik. Bu vatan için canını vermiş insanların her zaman yanındayız''dedi.
Editör: TE Bilişim