Herkes için öncelikle sağlıklı bir gülüş çok önemlidir. İzmir diş estetiği ile tedavi olması gereken bir çene yapısı ve diş eti mevcut ise, istenilen tedavi zaman kaybetmeden yapılır. Bu sebeple de beklentileri her zaman en iyi şekilde karşılayan sağlıklı gülüşler için diş protez ve İzmir implant oldukça önemlidir.

Diş protezleri için beklentileri en iyi şekilde karşılayan tedavi yöntemleri mevcuttur. Her bir tedavi yöntemi için de uygulamalar değişim gösterir. Bu sebeple alanında uzman bir diş hekimi tarafından gerçekleşmesi gerekir.

Zirkonyum Kaplama Nedir?

İzmir zirkonyum kaplama içerik bakımından seramik olan ve fırınlanarak pişmesi gereken önemli bir seramik alt yapısı olan önemli bir üründür. Metal alt taban kullanılmayan zirkonyumun dişe geçirilerek kalıcı olması için öncelikle dişler törpülenir. Küçültülen ve kanal tedavisi olan dişlerin üzerine kişinin ağız ölçüsüne göre hazırlanmış olan zirkonyum geçirilir.

Daha sonra ise belirli bir diş yapıştırıcısı olan madde içerisine konulması ile ışıklı ile bir makine yardımı ile ağız içindeki dişin sabitleme işlemi tamamlanır. Yapışkan sabitlenir. Böylelikle istenilen görünüme hasta kavuşmuş olur. Beklentileri her zaman en iyi şekilde karşılayan bir gülüş için önemli aşamalardır.

Zirkonyum Kaplama Çeşitleri Nelerdir?

Ağız içerisinde sağlıklı ve bembeyaz bir diş görünümü için birçok kişi tarafından tercih edilen zirkonyum beklentileri en iyi şekilde sağlayan bir diş protezidir.  Bu sebeple de sağlıklı bir gülüş için tercih edilir. Kısa sürede tamamlanan tedavi için zirkonyum çeşitleri ise aşağıda verilmiştir,

  • Zirkonyum veneers tedavisi
  • Zirkonyum implant üstü kaplama
  • Zirkonyum all on 4 sistem üstü kaplama
  • Zirkonyum gülüş tasarımı çeşitleri

Yukarıda verilen zirkonyum kaplama çeşitleri verilmiştir. Kısa sürede gerçekleşen tedavi için öncelikle belirli aşamalarından geçmek gerekir. Zirkonyum tedavisinde en önemli kısım ise, sadece estetik görünüm değildir.

Önemli detaylardan biri de zirkonyum kaplamanın ağız içine yerleşmede ki ölçüleri ve dudak ile kapanma mesafesidir. Bu sebeple de yüz ile uyumuna kadar dikkat edilmelidir. İzmir zirkonyum diş fiyatları oldukça uygun olup birçok kişi tarafından tercih edilmesinde önemli bir etkendir.

İmplant Nasıl Yapılır?

İmplantın yapılabilmesi için öncelikle diş filmine bakılır. Diş eti ve çene kemiği ele alınır.  Herhangi bir diş eti rahatsızlığı var ise tedavisi yapılır. Daha sonra ise, çene kemiğini delen frezler yardımı ile delikler açılır.

Böylelikle kanal açılarak implant yerleştirilir. Uygulanan implant üzerine protez diş yerleştirilir. Birçok uygulama arasında implant için tedavi süresi 3-4 ay gibi bir süreçte yapılmaktadır. İzmir diş estetiği ile sağlıklı gülüşlere kavuşursunuz.

İmplant Kimlere Uygulanır?

Öncelikle bilinmelidir ki implant uygulaması için kişinin kemik gelişimini tamamlaması beklenir. 18 yaşına gelmiş olan kişiler tarafından tercih edilebileceği gibi 18'den büyük birçok hasta tarafından da tercih edilebilir. Uygulama alanı oldukça geniş olan implant, ağrılı olması ve kemiğe kaynama sağlaması için de belirli bir süre geçmesi gerekir.

Diş Estetiği Nedir?

İzmir diş estetiği birçok kişi tarafından tercih edilen ve eksik dişler kötü bir görüntü oluşturur. Aynı zamanda çürük dişlere sahip olan kişiler tarafından da tercih edilir. Bu sebepler doğrultusunda tercih edilen diş estetiği güzel bir görünüm kazandırır. Zirkonyumdan, implant tercihine kadar çeşit mevcuttur.

Diş Estetiği Fiyatları

Her zaman uygulanan diş estetiği birçok kişinin en çok önemsediği uygulama çeşididir. Bu sebeple de günümüzde önem verilen diş estetiği birçok tedavi yöntemini de beraberinde getirir. İzmir implant tedavisi ile harika gülüşlere kavuşursunuz.

İzmir Zirkonyum kaplama fiyatları ise maliyetlerine göre değişim gösteren tedaviler 2021 yılı içerisinde de diş estetiği fiyatları oldukça uygundur. Çıkış yapan fiyat tarifeleri de bulunurken, zirkonyum tedavisi gibi tedaviler oldukça uygundur. 


 

Editör: TE Bilişim