Sanal numara alma işleminden sonra sizlere bu numaraları kullanabileceğiniz alanları kısaca anlatmak istiyoruz. Bu alanlar;

  1. Sosyal medya platformları,
  2. Borsa siteleri,
  3. Alışveriş siteleri,
  4. Sohbet siteleri,
  5. Dizi-film siteleri,
  6. Yayın platformları,
  7. Oyun uygulamaları ve siteleri,
  8. Yukarda saydıklarımızla birlikte diğer web siteler içinde sanal numara kullanarak mobil onay işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Fake numara veya sanal numara alma işlemlerinizi smsonay.org adresi üzerinden kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Kişisel numaranızın gizli kalmasını istiyorsanız, aranıp rahatsız edilmek istemiyorsanız, reklam ve bilgi mesajları almak istemiyorsanız siz de sanal numara satın alabilirsiniz.

Sanal Numara Kimler Tarafından Tercih Edilir?

Yoğunlukla girişimciler, iş adamları, göçmenler tercih etmekte ancak ihtiyacı olan, kullanmak isteyen herkes sanal numara alma hizmetlerinden faydalanabilmektedir. Günümüzde numara onay gerektiren platformlar oldukça fazladır. Sosyal medya platformları başta olmak üzere günümüzde birçok internet sitesi telefon onay adımını tamamlamanızı isterler. Bu tamamen kullanıcıların güvenliği için oluşturulmuş olup son derece faydalıdır. Örneğin ikinci bir WhatsApp numarası kullanıp işlerinizi sadece o numaradan halletmek istiyorsanız cihazınıza WhatsApp Business indirerek https://smsonay.org üzerinden sanal numara alabilir böylelikle sms onay işlemini tamamlayarak ikinci bir numaraya sahip olabilirsiniz. Hiç vakit kaybetmeden bizlerle WhatsApp numaramız üzerinden iletişime geçebilir veya sitemiz üzerinden bizlere dilediğiniz zaman dilediğiniz konu için yazabilirsiniz. Profesyonel ekibimiz sizlere olabildiğince en kısa sürede yanıt veriyor olacaktır.

Editör: Mustafa YILDIRIM