ŞEHİTLER HATİMLERLE ANILACAK.

54. Hükümetin başbakanı Necmettin Erbakan’ın mevlid okutulup, pilav dağıtılarak anma etkinliği Reşadiye Camii bahçesinde gerçekleştirilirken Genç Memur Sen İl Temsilcisi Oktay Turinay yaptığı konuşmada şehadet şerbetinini içen tüm şehitleri hatimlerle, dualarla fatiha ve yasinlerle anacaklarını söyledi.

Genç Memur Sen Genel Merkez’in Şubat ayını Şehadet Ayı olarak ilan ettiğini vurgulayan Turinay, “Bu ayda şehadetlerinin yıl döümü olan Mahmut Esad Çoşan hocama, ümmetin değerli mütefekkiri Malcom X’e, Hasan El Benna’ya, Milli görüşün lideri Necmettin Erbakan Hocama, geçtiğimiz günlerde hakkın rahmetine kavuşan Mehmet Kırkıncı Hocamızı ve daha adını anamadığımız ümmeti islamın değerli dava adamlarına Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyoruz” dedi.

Genç Memur Sen İl Temsilcisi oktay Turinay, şuurlu gençliğe seslendiğini belirterek “Tarihi şan ve şerefle dolu bir milletiz biz. Atalarımız vatan, millet ve inançları uğrunad her türlü zorluğa göğüs germiş gerektiğinde canlarını vermekten çekinmemişlerdir.  Bugün tüm Türkiye ile Eskişehir’de de şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimizin şehadetlerine şuurlu gençlik olarak eşlik ediyor ve onlar için okutulan yasinleri, hatimleri, selatü selamları onların güzel ruhlarına göndererek anıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim