CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın katılımıyla ‘şeker fabrikalarının’ özelleştirilmemesi için Eskişehir’de bir yürüyüş gerçekleşti.

Yürüyüşe CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba yanı sıra CHP parti meclis üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti il başkanları ve STK temsilcileri katıldı.

İsmet İnönü Caddesi Edi Koop önünde toplanan kalabalık grup ellerinde dövizler  ‘şeker vatandır vatan satılamaz’ sloganları atarak caddenin sonuna kadar yürüdüler. Yürüyüşünün ardından bir burada Şeker-İş Şube Başkanı Hamit Dokuzlar,  CHP İl Başkanı Sinan Özkar,  Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl, İYİ Parti İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu,  ÖDP İl Başkanı Hüseyin Öztürk,  DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Gaye Usluer ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba birer konuşma gerçekleştirdiler.  Konuşmalarda şeker fabrikalarının özelleştirilmesine karşı çıktılarını ve şeker fabrikalarının satılmasının ardından doyacak olumsuzluklardan bahsettiler.

Yürüyüş ve konuşmalara ilişkin detayları videodan izleyebilirsiniz

Editör: TE Bilişim