Sivrihisar Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (SEV) Başkanı Bekir Kalır, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek yeniden başkanlığa seçilen Nadir Küpeli ve ekibine hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılar diledi.

Sivrihisar Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (SEV) Başkanı Bekir Kalır, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kara, Sezgin Demir, Yasin Atışkan ve Pınar Barış ile birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Eskişehir OSB Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Ayva, Hamza Tınas ve Samet Özkaya da yer aldı.

Ziyarete ilişkin konuşan SEV Başkanı Bekir Kalır, Eskişehir OSB yönetiminin şehrin kalkınması ve sanayinin büyümesi için başarılı çalışmalara imza attığını iletti. Kalır, yeniden başkanlığa seçilen Küpeli ve ekibine hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni dönemde başarılar diledi.  Başkan Kalır eğitime büyük önem veren bir vakıf olarak, eğitime sunmuş oldukları katkılardan dolayı Eskişehir OSB yönetimine teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, sivil toplum kuruluşlarının şehrin gelişimine büyük katkı sağladığını ifade ederek, SEV’in üstlendiği misyon ile şehrin ve ülkenin geleceği olan gençlerine vermiş olduğu desteklerin kıymetli olduğunu söyledi. Başkan Kalır ve ekibine yeni dönemde yürütecekleri çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler veren Başkan Küpeli sanayinin, şehrin kalkınması ve gelişimi adına yönetim kurulu üyeleriyle birlikte var güçleriyle çalışacaklarını iletti.

Ziyaretin sonunda SEV Başkanı Bekir Kalır, Başkan Nadir Küpeli’ye Sivrihisar Kilimi hediye etti. 

Editör: Mustafa YILDIRIM