Yeni yönetimini oluşturan SEY-DER Seyitgazi Kaymakamı ve Seyitgazi Belediyesine yapmış olduğu ziyaretler sonrasında, İlçede faaliyetlerini sürdüren Türk Hava Kurumu Şubesi, Kızılay Derneği, Ziraat Odası Başkanlığı ve Muhtarlar Derneğini de ziyaret etti.

      SEY-DER Başkanı Sami TÜRKMEN ve Yönetim Kurulu üyeleri Seyitgazi Türk Hava Kurumu Şube Başkanlığı ve Kızılay Derneği İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Celal DEĞİRMENCİ'yi ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Celal DEĞİRMENCİ " ilçede yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında ve Seyitgazi paydasında SEY-DER Yönetimi ile fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

       SEY-DER Başkanı Sami TÜRKMEN de " misafirperverliklerinden dolayı Celal DEĞİRMENCİ  ye teşekkür ediyorum" dedi.

        Dernek Yönetimi daha sonra İlçe Ziraat Odası Başkanlığı ve Muhtarlar Derneği Başkanlığını yapan Erhan ERDEN i ziyaret etti.

         ERDEN " SEY-DER Yönetimine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. SEY-DER e elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız ve her zaman destek olacağız " şeklinde konuştu.

         SEY-DER Başkanı Sami TÜRKMEN de " Erhan Başkan bize Ziraat Odası ve Muhtarlar Derneği olarak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Seyitgazi paydasında neler yapılabilir bu konular hakkında fikir alışverişinde bulunduk kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum " şeklinde konuştu.

Editör: Mustafa YILDIRIM