Eskişehirspor'da son 10 gündür sıcak saatler yaşanıyor. Mali Genel Kurul, Metehan transferi, iç transferde dönen oyuncular ve eski başkan Sinan Özeçoğlu'nun takımı alma girişimleri, Teknik Direktör Mustafa Özer'i gönderme çabaları ile ortam iyice ısınmıştı.
Yönetim akşam bir araya gelecek ve bunların hepsini masaya yatıracak. 
Eski başkanlardan Sinan Özeçoğlu'nun borçların büyük bir bölümünü kapatıp kulübü yeniden alma planları var. Son edindiğim bilgiye göre Özeçoğlu dosyalarda tıkanma yaşadığı için vazgeçtiğini yönetime iletmiş.

Şuan için son durum bu. Ama kararını değiştirip imza vereceğini ileten dosyalar olursa süreç tekrar başlayabilir. 
Özeçoğlu yaklaşık 1 ay önce çalışmalara başlamıştı. Konuya sıcak bakan yönetim 4 avukata izin yazısı vererek dosyalar üzerinde Özeçoğlu'nun çalışabilme yetkisini vermişti. Muhasebe kapıları da sonuna kadar açılmıştı. 
Bazı dosyaların ödemenin tamamını istemesi üzerine Özeçoğlu'nun çalışmadan vazgeçtiğini öğrendim.
Mevcut yönetim yoluna devam edecek...
Bu yönetim kesinlikle sonuna kadar desteklenmeli..
ERDAL İLE MEVLÜT DÖNEBİLİR
Erdal Akdari ile Mevlüt'e son teklif yapılmış. Onlardan haber bekleniyor. Yönetim geri dönmelerine kesin gözüyle bakıyor. 
MUSTAFA ÖZER KONUSU
Bir önceki yazımda da belirtmiştim. Bazı taraftarlar Teknik Direktör Mustafa Özer'in gönderilmesi için bir operasyon kampanyası başlattı. Bunlara yaranamazsın. Fuat Çapa içinde aynı karalamayı yapmışlardı. O şartlarda elde edilmiş başarı sonrası Fuat Çapa gönderilirken kimse sahip çıkmadı.
Mustafa Özer 15 maçtır 3 puana hasret. Tamam kabul ediyoruz. Ancak geriye dönüp bakmak lazım. Şartları iyi irdelemek gerekiyor. Geçen yıl ortasında takımın tamamı gönderildi. Gençler ile başbaşa kaldı Özer. Buna rağmen 5 maçlık yenilmezlik serisi yakalandı. Sonra hafta sonu ve Çarşamba maçları devreye girince  kadronun kısıtlı olması ve çok koşan bir takım için dezavantaj olacak bir durum ortaya çıktı. Takım tepe taklak gitmişti. Geçen yıl ortaya konan bir kadro vardı. Bir iskelet oluşturulmuştu. Bu senede takımın yarısı gidince ikinci bir şok yaşandı. 
Bu şartlarda ilk iki maçta kelle almak ne kadar doğru?
Defans ve forvette oynatacak oyuncu yok.
Yönetim bu durumu masaya yatıracaktır. Ancak elde ettiğim bilgiye göre şuan için hoca değişikliği gündemin birinci sırasında değil.  Biraz daha sabır. Aklı başında olan Eskişehirspor sevdalıları cahil ve fitnecilere fırsat vermemeli. 
Hoca değişikliği demek para  ve kulübün borçlanması demek. Her karar alınırken çok dikkatli olunmalı. Yönetimde bunu yapıyor. Bir kaç sosyal medya fenomeni olmak isteyenlerin yazdıklarına itibar etmeyin.