Sin Management & Booking şirketiyle Justin Bieber’dan Sean Paul’e dünyaca ünlü yıldızları Türkiye’de ağırlayan Sinan Siner hedef büyüttü. ‘The Sin Records’ adında bir müzik firması kuran Siner, dünya yıldızlarıyla çalışacağını söyledi: “Atlantic Records’un kurucusu Ahmet Ertegün’ün yolundayım.”

Müzik devi Atlantic Records'un kurucusu, efsanevi yapımcı Ahmet Ertegün, müzik dünyasına The Rolling Stones, Led Zeppelin, Eric Clapton, Aretha Franklin ve Ray Charles gibi büyük yıldızları kazandırmıştı. Kendine Ahmet Ertegün'ü örnek alan Sinan Siner de hedeflerini gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

ÜNLÜ YILDIZLARINI TÜRKİYE'YE GETİRDİ

Kurucusu olduğu Sin Management & Booking şirketiyle daha önce Justin Bieber, Sean Paul, Rita Ora, Willy William, Karim Benzema ve Ronaldinho başta olmak üzere müzik, spor ve eğlence dünyasından birçok ünlü yıldızı Türkiye'ye getiren Sinan Siner, 'The Sin Records' adında bir müzik firması kurdu.

Ekran Alıntısı-364

YETENEKLİ İSİMLERİ DÜNYA SAHNESİNE KAZANDIRACAK

Firmasıyla müzik dünyasına yeni sesler kazandırmaya hazırlanan Sinan Siner, The Sin Records portföyüne dünyaca ünlü isimleri de ekleyeceğini açıkladı. Sinan Siner'in başka bir hedefi de Türkiye'nin yetenekli isimlerini dünya sahnesine çıkarmak. Ayrıca bu 8 Mart Mega Fight Arena’da dünyaca ünlü Era Istrefi getirecek olan Sinan Siner çok mutlu olduğunu belirtti.
Sinan Siner yaptığı açıklamada “Birçok dünya yıldızını Türkiye’de yeni projelerde ağırlamak ve Türkiye’nin yetenekli isimlerini dünya sahnelerine kazandırmak için sürekli olarak çalışma halindeyiz. Geçtiğimiz günlerde ülkemizde Willy William ile projelerimiz olmuştu ve önümüzde ki günlerde binlerce kişinin beklediği Mega Fight Arena için Era Istrefi ile beraber olacağız. Müzik devi Atlantic Records'un kurucusu, efsanevi yapımcı Ahmet Ertegün’ü örnek alıyorum ve Sinan Siner ismini yıllarca efsane olarak yaşatmak için gece gündüz demeden en iyi projelere imza atmak için kendim ve ülkem adına çalışıyorum. Tüm dünya tarafından takip edilecek yeni projelerde yakında hayata geçmiş olacak, umarım herkesin sağlıklı olduğu bir yıl olur ve hep beraber eğleniriz” dedi.

https://www.instagram.com/mrsinsiner/

https://www.sinmanagement.com/

Editör: Mustafa YILDIRIM