MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, 70. Yılında 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutladıklarını söyledi.

3 Mayıs 1944 tarihinin Türk milliyetçilerinin maruz kaldığı haksızlığa dur dediği gün, Türk milliyetçiliğini bir fikir olmaktan çıkarıp, bir hareket haline getirdiğini belirten Ulucan, “Türk milliyetçiliğinin güçlü olması, helal ve haramın birbirine karıştığı günümüzde Türk toplumuna ve Türk gençliğine yeni bir ruh kazandıracağını kaydetti.

Başarmanın yolunun Türk milletinin özüne dönüşü ile olacağını vurgulayan MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, “3 Mayıs 1944 de gösterilen dik duruşa millet olarak sahip çıkmalıyız. Türk milliyetçilerinin kalbi yalnız ve yalnız Türk Milleti içi atar.” Dedi.

Türk milliyetçilerini bilmek, hatırlamak şanlı Türk tarihine saygının bir göstergesi olacağını vurgulayan Ulucan şunları söyledi:

“Ülkü yolundan asla geri dönmeyen ve bunu hayat felsefesi edinmiş ülkü devlerini, başta AlparslanTürkeş, Hüseyin Nihal Atsız, Orhan Saik Gökyay, Necdet Sançar, Fethi Tevetoğlu, Zeki Velidi Togan, Muzaffer Eriş, İsmet Tümtürk ve daha bir çok Türk milliyetçisini rahmet ve minnetle anıyoruz. “

Editör: TE Bilişim