31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Burhan Sakallı, seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Mahalle mahalle, ilçe ilçe gezen Sakallı, Eskişehir için hayallerini vatandaşlara anlatıyor.

Seçimlere 10 gün kala yapılması gereken tek şeyin çok çalışmak olduğunu söyleyen Sakallı, “Yılmadan çalışmak, yorulmadan çalışmak, bıkmadan çalışmalıyız. Tepebaşı için, Odunpazarı için, Eskişehir için, 12 ilçemiz için, ülkemiz için hep birlikte çalışacağız, birbirimizden asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

BU SEÇİM EN İYİ PERFORMANS GÖSTERDİĞİMİZ SEÇİM OLACAK

“2019 seçimleri efsane olacak” diyen Sakallı, “Bu seçim bizim en iyi performans gösterdiğimiz, en çok çalıştığımız, en fazla hemşerimize ulaştığımız seçim olacak. 31 Mart seçimleri, bizim en iyi seçimimiz olacak. 31 Mart seçimleri efsane olacak” dedi. 

“BU ŞEHİRDE BİZE OY VERMEYECEK BİR KİŞİ BİLE YOK”

Tek bir oyun bile seçim kazanmada önem taşıdığının altını çizen Sakallı, “Yalova’da belediye başkanlığı sadece tek bir oy ile alındı. Biz, Mahmudiye’de belediye başkanlığını sadece 2 oy ile kaybettik. 2002 seçimlerinde 4. sıradaki milletvekilimizi bir oy ile kaybettik. 24 Haziran seçimlerinde 4. sıradaki değerli dostumuz Dündar Ünlü’nün milletvekilliğini bin civarında oy ile kaybettik. Tek bir oy bile çok önemli. Bir hemşerimiz bile seçimin kaderini belirleyebilecek. Bu şehirde bize oy vermeyecek bir kişi bile yok. Yeni mottomuz, ‘o bize oy vermez’ cümlesini kullanmamak olsun. Herkes bize oy verebilir” diye konuştu.

“BİZE OY VERENLER KADAR, VERMEYENLERİN DE BELEDİYE BAŞKANIYIZ”

Sakallı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu şehrin uzak- yakın tüm mahallelerinde bir olacağız, diri olacağız, hep birlikte Eskişehir olacağız. Biz, bize oy verenler kadar, vermeyenlerin de belediye başkanıyız. Biz, bizi sevenler kadar sevmeyenlerin de belediye başkanıyız. Olduk, oluyoruz, olmaya devam edeceğiz. Şimdi yapmamız gereken, kimseyi kırmadan dökmeden, kimseyi bu çağrının dışında tutmadan, 31 Mart akşamına kadar geçmedik sokak, çalmadık kapı, dokunmadık yürek, sıkmadık el bırakmayacağız. İçimizden bir kişi bile olmaz ise, biz eksiğiz demektir. Eksik olmamak için, tamamlanmak için son bir hemşerimize bile ihtiyacımız var. Göreceksiniz biz bu seçimi Odunpazarında, Tepebaşında ve Büyükşehirde kazanacağız.”

Editör: TE Bilişim