AK Parti Çifteler İlçe Teşkilatı 6’ıncı Olağan Kongresi’nde yeni İlçe Başkanı Mustafa Yeşil oldu.

Çifteler ilçesinde yapılan kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, ilçe başkanları ve parti üyeleri katıldı. Yapılan kongre sonrasında İlçe Başkanlığına Mustafa Yeşil getirildi. Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Türkiye’nin yeniliği için önemli ve kritik bir yol ayrımının olduğunu belirtti.

“2023 hedeflerine mutlaka ulaşmamız gerekiyor”

AK Parti’ye gönül verenlere seslenen Karacan, “Bizim hiçbirimizin etrafımıza küsmeye, darılmaya, nefsimizin peşine takılma hakkımız yok artık. Büyük Türkiye’yi, güçlü Türkiye’yi, 2023 Türkiye’sini herkesin inancı ve bu ak kadrolar ile gerçekleştireceğimizden hiç şüphemiz yok. Biz 2023 hedeflerine mutlaka ulaşmamız gerekiyor. AK Parti’nin en ufak başarısızlığı Türkiye’nin başarısızlığıdır. Her yeni başlayan güne heyecanla başlıyoruz. Tüm bunları yüreğinde, benliğinde gerçek anlamıyla hisseden arkadaşlarla yola devam edeceğiz. Oluşacak yeni teşkilatın da şehrimize, ülkemize ve AK Parti’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

“AK Parti Türkiye’nin her yerinde örgütlenmiş bir partidir”

Kongrede konuşan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı ise, seçilecek adaya başarılar diledi.

Kongre süreçlerinin güzel geçtiğini ifade eden Avcı, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Her gün bunları medyadan takip ediyorsunuz. Dört bir taraftan sıkıntılar ülkemize de yansıyor. Yansıtılmak isteniyor. Tüm bunlara karşı en önemli silahımız, en nemli teminatımız birliğimiz ve beraberliğimiz. Türkiye’nin birliği ve beraberliği. Bunun teminatı da AK Parti. Çünkü AK Parti, dünyanın en güçlü ve en yaygın siyasi partilerinden biridir. AK Parti Türkiye’nin her yerinde örgütlenmiş olan bir partidir. Keşke diğer partiler de AK Parti kadar bölgelerde yaygınlığı sağlamış olsalar. Farklı kesimlere AK Parti kadar dokunabilmiş olsalar. Ama ne yazık ki AK Parti dışında hiçbir parti Türkiye’nin tüm bölgelerinde vakıf değil. İnşallah AK Parti’nin bu dinamizmi ve kuşatıcılığı diğer partilerimize de örnek olacak.”

“En temel gayretimiz Cumhurbaşkanımıza layık bir teşkilat olmak”

Olağan kongrede konuşan İl Başkanı Dündar Ünlü ise, “Kongre süreçleri bizim için yeniden yapılanma ve 2019 seçimleri için hazırlık süreçleri olarak değerlendiriyoruz. Bundan sonraki hedefimiz 2019’da yapılacak genel ve yerel seçimlerdir. O yüzden bugün kongrelerimize Çiftelerde ve mahallelerimizde devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Birlik ve beraberliğimizi bozmamamız gerekiyor. Bizim en temel gayretimiz Cumhurbaşkanımıza ve genel başkanımıza layık bir teşkilat olmak için birlik ve beraberlik içinde olacağız. Aramızdaki meseleleri birbirimizle konuşarak, istişare ederek çözeceğiz. Enerjimizi sadece ve sadece alanda çalışmaya harcayacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim