Sarıcakaya ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatının 4’üncü geleneksel iftar programı düzenlendi.

Etkinliğe; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, AK Parti İlçe Koordinatörü Seydi Kartalca, AK Parti Sarıcakaya İlçe Teşkilat Başkanı Hikmet Aknur İlçe Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

24 HAZİRAN HİLAL İLE HAÇLININ SAVAŞIDIR

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK partinin özellikle teşkilatına önem veren, teşkilatıyla büyüyen ve teşkilatıyla birlikte kök salan bir parti olduğunu söyledi. 24 Haziran seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulunarak konuşmasını sürdüren Karacan, “ 24 Haziran şimdiye kadar Cumhuriyet tarihinden bu yana Türkiye’nin en önemli seçimlerinden biridir. 24 Haziran sadece ve sadece bir Cumhurbaşkanlığı seçimi değil. Milletvekili seçimi değildir. 24 Haziran Hilal ile Haçlının savaşıdır. Ya Hilal ya Haçlı kazanacak. Özellikle bu dönem 24 Haziran seçimi; Türkiye’nin bundan sonraki döneminde çocuklarımızın, gençlerimizin gelecekte yürütecekleri bir dünyanın seçimi olacak. Ya Türkiye eski Türkiye olacak. Ya da Türkiye Başkanlık sistemiyle güçlü bir ülke olarak artık eski Türkiye olmadığını gösterecek” dedi.

TÜRKİYE ARTIK ESKİ TÜRKİYE DEĞİLDİR’

‘Türkiye artık eski Türkiye değildir’ diyerek sözlerine devam eden Karacan şunları kaydetti; “Artık ayakları üzerinde durabilen lideriyle bölgesinde güçlü bir Türkiye’dir. Bu gün artık kendi İnsansız Hava Aracını (İHA) yapan, Milli tankını üreten, kendi denizaltısını yapan, uçaklarının motorunu üreten, kendi helikopterini yapan ve yakında da kendi uçağını üreten bir Türkiye haline geldi.  Bunun da en büyük destekçisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve o’nun yol arkadaşları sizlersiniz.  2002 yılından bu yana hiç biriniz liderinizi yalnız bırakmadınız. Liderinin arkasında durarak birlikte yol yürüdünüz.  Yeri geldi partiyi kapatacağız dediler biz yine liderimizin arkasında durduk. Sadece bunlarla da değil. Birçok kez önümüzü kesme gayretine girdiler. Ne oldu peki? 17-25’leri yaşadık. MİT tırlarını yaşadık mı?  En son hain FETÖ Terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimini yaşadık mı? Şimdi de ekonomi üzerinden, dolar üzerinden Euro üzerinden yeni bir algı yapmaya başladılar. Ama yine halkın feraseti, yine lideriyle birlikte yol yürümesiyle bunlarda belirli bir seviyeye geldi ve kesildi. Bu 24 Haziran seçimleri kişiyi beğenip beğenmeme seçimleri değildir. Ben tüm emekleriniz için gösterdiğiniz özveri çalışmalar için teşekkür ederim”  

BİZ İNANDIK VE GAYRET ETTİK

AK Parti Sarıcakaya İlçe Teşkilat Başkanı Hikmet Aknur’da konuşmasında Sarıcakaya teşkilatının her seçimde üzerine düşenin en iyisini yapmaya çalıştığını vurgulayarak “Biz inandık, çalıştık ve gayret ettik. Durmadan bu yolumuzda davamız uğruna çalışmaya da devam edeceğiz. 24 Haziran seçimleri 15 Temmuz’u yaşayanlar ile yaşatanlar, bu memlekete sahip çıkacağız diyenlerle satıp yok edeceğiz diyenler arasında geçecektir” dedi.

Editör: TE Bilişim